Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu aracı alacaklar dikkat etsin, Bağımlılık yapıyor, çok geziyorsunuz :))

Arkadaşlar daha önce söylendi mi bilmiyorum ama klima ile ilgili bir sıkıntı var, klimada 26,5 dereceden sonra hemen HI derecesine geçiliyor. 27-28 dereceler benim arabada yok. Karşılaştırma imkanı bulamadım. Kendi klimanıza bakıp bilgi verirseniz sevinirim. Bir problem varsa servise gideyim.

Bizde de aynı durum var, 26.5'ten sonra HIGH'e geçiyor... ama ısıtıyor sıkıntı yook :))

Hizli cila vs uygulayan varmi kadjarina yada marka tavsiye edecek :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar merhaba ilk mesajim ve sirf su sensor sesi arizasinin kolay cozumunu paylasmak icin uye oldum :) Burda park edenler kontak kapatanlar fln siz cok ugrasiyorsunuz :)

Ses geldiginde yapmaniz gereken sirasiyla;

- Dokunmatik ekranin sol ust kosesindeki surus yardimi butonuna basin (fiziksel buton, ekranda degil)
- orada park sensoru ayarlarina gelin (engel algilama diye de gecebilir emin degilim)
- burada size sensor sesinin tonu icin 3 opsiyon sunar, bunlardan secili olmayanlardan birine basin, ses direk kesilecektir. Sonra hemen tekrar zaten kullanmakta oldugunuzu secin, anasayfa tusuna basin ve cikin.

Bu islemi yapmak 5 ila 10 saniye arasi aliyor ve su ana kadar hep isime yaradi.

Onun disinda benim arac su anda 7000 de ve aracinizin yagini tamamlayin diye uyari verdi. Yag seviyesini kontrol ettim ve gercekten minimum a yakin gozukuyor, bu normal midir?

arac 1.5 dci edc icon.

Ayrica bass li sarkilar dinlerken sesi %60 tan fazla acarsam kapidan titreme sesleri geliyor bunu cozebilen varmidir yoksa kaderimize boyun mu egelim?

Ayrica bass li sarkilar dinlerken sesi %60 tan fazla acarsam kapidan titreme sesleri geliyor bunu cozebilen varmidir yoksa kaderimize boyun mu egelim?

Ses belirgin zırıltı şeklindeyse servise götürün. İzolasyon yapıp düzeltiyorlar. Yağ meselesini merak ettim onu da sorup buraya yazarsanız sevinirim.

Geri