Çok zor bir sistem olacağını düşünmüyorum, hatta yazılımda yapılacak küçük bi değişikle ve kumanya start stop düğmesi konulmasıyla çözülebileceğini düşünüyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 gunluk aracimin vites topuzu düştü bir kullanici yorumunda okumuştum fazla sinirlenmedim taki servisde iş bilmez ustanin sert bir şeyle vurdunmu diyene kadar. Aracim şuan serviste sorunu pazaryesi yada sali halledeceklerini belirttiler. Başına gelen arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.
Vites topuzu derken arac manuel mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edc otomatik vites topuzu oldugu yerde girip çıkıyor ve bu durumda araba gaz yemiyor hareket etmiyor allahtan trafikte olmadi yoksa tüm trafigi birbirine katardim herhalde.
7 gunluk aracimin vites topuzu düştü bir kullanici yorumunda okumuştum fazla sinirlenmedim taki servisde iş bilmez ustanin sert bir şeyle vurdunmu diyene kadar. Aracim şuan serviste sorunu pazaryesi yada sali halledeceklerini belirttiler. Başına gelen arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.
Arkadaşlar bu gün aracımla seyir halinde iken yaklaşık olarak 5-6 dakika süre ile park sensörü takılı kaldı ekranda park sensörü görüntüsü yoktu ama sensöe sesi beynimi yedi resmen. Aracı kenara çekip stop ettiğim halde
sensör alarmı ötmeye devam etti. Servise doğru yola çıktıktan kısa bir süre sonra gaiba korktu ve ses kesildi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?