Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şase numarasına göre güncelleme gelmesinin sebebi de araç üretim aşamasında donanımları özellikleri o şase nosuna tanıtılıyor zaten o yüzden herkeze ayrı yazılım çıkmış.
Dikkat ederseniz trim sesi vs yapan araçlar 2015 ilk üretim edc ler
Sensör hatası veya sensör sesi gelen araçlar keşif paketli araçlar.

Bende de park sensorlerinin gec tepki vermesi dışında bir sorun bulunmuyor. Acaba bu guncellemede park sensorleri mi yoksa kesif paketinin sensorleri mi guncelleniyor? Yaptiran arkadaslar güncellemeleri paylaşırlarsa sevinirim.

Bende de park sensorlerinin gec tepki vermesi dışında bir sorun bulunmuyor. Acaba bu guncellemede park sensorleri mi yoksa kesif paketinin sensorleri mi guncelleniyor? Yaptiran arkadaslar güncellemeleri paylaşırlarsa sevinirim.

Rlink store girdim baktim ne guncelleme var diye, weather channel'a guncelleme gelmis yaşasin dedim :)))

Yapacaklarina daha da bozuyor olabilirler bir sure bekleyelim bakalim :)

Keşif paketlerinde harici 4 sensör daha fazlalık(camurluk kenarlarında) var birde önde mesafe sensörü var ayırt edeceklerini sanmıyorum ama zaten keşif paketlerinde bu tip sorunlar var bence onlara gelmiştir özellikle.

Merhaba arkadaşalr! Aracımı aldığım gün akümün boş olduğunu fark etmiştim, hareket edince şarj olur denilmişti, 1000 km ye geldiğimde araçta video izleyeyim dedim, 15 dk sonra akü uyarı verdi. Şimdi aracım 3binde az önce durur vaziyette araçta müzik dinliyeyim dedim 15-20 dk dayandı yine akü hatası verdi. Akü ile böyle sorunu olan var mı? servise iletirsek hemen değişim yaparlar mı?

%90 değişim yapılır,bayi sorun çıkartır ise mais genel müdürlüğe kayıt oluştur kesin dönüş yaparlar.
Genel Müdürlük
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi
Balkan Caddesi No : 47
PK 34770
Ümraniye - İstanbul

Tel: 0216 6456666
Faks: 0216 6456698

Merhaba arkadaşalr! Aracımı aldığım gün akümün boş olduğunu fark etmiştim, hareket edince şarj olur denilmişti, 1000 km ye geldiğimde araçta video izleyeyim dedim, 15 dk sonra akü uyarı verdi. Şimdi aracım 3binde az önce durur vaziyette araçta müzik dinliyeyim dedim 15-20 dk dayandı yine akü hatası verdi. Akü ile böyle sorunu olan var mı? servise iletirsek hemen değişim yaparlar mı?

Degisim yaparlar buyuk ihtimal, akunun bosalmasinin disinda akude bi sorun var bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akü ölmüş herhalde başka bir problemim yok çünkü. Ömrünü tamamlamış laptop bataryası gibi :) Yarın servisi arayacağım

Akü ölmüş herhalde başka bir problemim yok çünkü. Ömrünü tamamlamış laptop bataryası gibi :) Yarın servisi arayacağım

Hocam bahsettiğin durum Akü Koruma Modu. Bizimkilerde de bu uyarıyı veriyor kapıyı aç kapa yine 20 dk izin verir.Aküyü korumak için yapıyor.Benim akünün 5.yılı diğerinin ise 7.yılı.

Hocam bahsettiğin durum Akü Koruma Modu. Bizimkilerde de bu uyarıyı veriyor kapıyı aç kapa yine 20 dk izin verir.Aküyü korumak için yapıyor.Benim akünün 5.yılı diğerinin ise 7.yılı.

Aku bitik, benim kadjarda neden boyle bi durum yok. Aku uyari veriyormus, aku koruma moduna aliyor fakat aku uyarisi vermeden aliyor. Akusunde sorun var aracin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri