Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sene sonu makyaj yaparlar bu araca. diğer modellerine bakın birde buna bakın. daha önce dediğim gibi bu araç fason üretilmiş gibi. diğer yeni modellerde olduğu gibi bunun içinide düzeltirler.

bu sene sonu makyaj yaparlar bu araca. diğer modellerine bakın birde buna bakın. daha önce dediğim gibi bu araç fason üretilmiş gibi. diğer yeni modellerde olduğu gibi bunun içinide düzeltirler.

İcinde ne varki aracin duzeltsinler :)

Hem daha bismillah arac cikali 1 sene olmadi ne makyaji :)

Reno çok sık makyaj yapan bir marka değil sadece ön panjurda ve ön plakalığın(plastik aksamlarda) olduğu yerde makyaj görülür oda en erken 2017-2018 de görülebilir.

Escape, talisman, megane4 ve kadjar aynı dönemde dizayn edildi. bir onların iç tasarımına bakın birde kadjarın. hiç alakası yok. demedi demeyin en kısa sürede makyaj yer bu araç.

Hadi arkadaşlar makyaj yemeden kadjarlari satıp makyajı yiyen Megane alıyoruz.
(Pardon Megane kasa değiştirdi.)

Dizayn işi birazda zevk meselesi kişiden kişiye değişir talismanın veya megane 4 ün içindeki 8.7'' dokunmatik ekran bence basit kaçmış yanda dokunmatik tuşlar falan,herşeyi oraya toplamışlar maliyeti düşürmüşler ekranda arıza olsa veya kırılsa arabayı toros gibi kullanırsın bildiğin copy tesla,ama dış dizaynına birşey diyemem gayet şık ve alımlı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,
Ocak ayında bende bir Kadjar araç aldım,aracın özelliklerini diğer aynı segment araçlarla karşılaştırdığınızda fiyatı daha avantajlı ve arkasında Renault gibi yaygın servis ağı olan bir firma olması güven veriyor.
Kadjar ile ilgili yazdığınız 48 sayfadaki her satırı okudum,
sadece 2 arkadaşımız aracın vites değiştirirken titreme yaptığını ve eco modu kapattıklarında daha iyi sonuç aldıklarını yazmış.
Ben bu problemin çok daha büyüğünü yaşadım,
Aracı aldığımın haftasında İstanbul'da kar yağdı,bir yokuşu çıkarken aracı mecburen zorlamak zorunda kaldım ciddi bir baskı balata kokusu ile birlikte edc fazla ısındı ve araç ikaz vererek kendini stop etti.Biraz bekledikten sonra aracı çalıştırıp yokuştan bir şekilde çıkıp yoluma devam ettim.
bu olay olduğunda araç 377 Km'de idi,sonrasında vites her 2 ye attığında araç da titremeler başladı özellikle dur kalk trafik ve yokuş yukarı düşük süratlerde ciddi silkelemeler başladı,1-2 kere servise götürüp olayı anlattım önce normal dediler sonrasında bir hata olduğunu kabul edip Genel müdürlük ile yazışmaya başladılar,
İlk çözüm olarak edc yazılımını güncelleyip tekrar denemem istendi,sonuç alamadık.Sonrasında fabrikadan uzmanlar gelip arabayı test ettiler bir problem olduğuna karar verip şanzımanı söktüler ve baskı balatayı değiştirdiler,sorun çözüldü.
bütün bu işlemler yapılırken hem yetkili servis hemde Renault genel müdürlük inanılmaz yapıcı ve yardımcı davrandı,ben buradan da hepsine teşekkür ederim.
Kabus gibi başlayan Kadjar maceram memnuniyete dönüştü,bundan önceki aracım Megane Sport Tourer'dı yenisini almaya gittiğimde artık aracın gelmediği söylenince Kadjar aldım.
Sensör arızası bende de oldu kendi kendine düzeldi,trim sesi bende yok mu evet biraz var,rahatsız ediyor mu hayır.(fiyat=kalite)..gidip Q3 alın o zaman trim sesi yok ama bu paraya alamıyorsunuz.
19 Jant paketli aldım,iyimi ?bence hayır kesinlikle Türkiye şartlarına göre değil,lastik yanakları çok düşük olduğu için arabayı sertleştiriyor,jantlara darbe verme olasılığınız artıyor,trim sesi artıyor :)
Bence fiyatına göre çok donanımlı ve konforlu,Renault Genel Müdürlük Kadjar üzerinde çok hassas kendileri söylediler, en ufak memnuniyetsizliğinizi bence kendilerine bildirin kesinlikle ilgileniyorlar.
Hepiniz kazasız belasız keyifle araçlarınızı kullanın.
Saygılarımla,

Arkadaşlar selam,
Ocak ayında bende bir Kadjar araç aldım,aracın özelliklerini diğer aynı segment araçlarla karşılaştırdığınızda fiyatı daha avantajlı ve arkasında Renault gibi yaygın servis ağı olan bir firma olması güven veriyor.
sadece 2 arkadaşımız aracın vites değiştirirken titreme yaptığını ve eco modu kapattıklarında daha iyi sonuç aldıklarını yazmış.
Aracı aldığımın haftasında İstanbul'da kar yağdı,bir yokuşu çıkarken aracı mecburen zorlamak zorunda kaldım ciddi bir baskı balata kokusu ile birlikte edc fazla ısındı ve araç ikaz vererek kendini stop etti.Biraz bekledikten sonra aracı çalıştırıp yokuştan bir şekilde çıkıp yoluma devam ettim.
bu olay olduğunda araç 377 Km'de idi,sonrasında vites her 2 ye attığında araç da titremeler başladı özellikle dur kalk trafik ve yokuş yukarı düşük süratlerde ciddi silkelemeler başladı,1-2 kere servise götürüp olayı anlattım önce normal dediler sonrasında bir hata olduğunu kabul edip Genel müdürlük ile yazışmaya başladılar,
İlk çözüm olarak edc yazılımını güncelleyip tekrar denemem istendi,sonuç alamadık.Sonrasında fabrikadan uzmanlar gelip arabayı test ettiler bir problem olduğuna karar verip şanzımanı söktüler ve baskı balatayı değiştirdiler,sorun çözüldü.
bütün bu işlemler yapılırken hem yetkili servis hemde Renault genel müdürlük inanılmaz yapıcı ve yardımcı davrandı,ben buradan da hepsine teşekkür ederim.
Kabus gibi başlayan Kadjar maceram memnuniyete dönüştü,bundan önceki aracım Megane Sport Tourer'dı yenisini almaya gittiğimde artık aracın gelmediği söylenince Kadjar aldım.
Sensör arızası bende de oldu kendi kendine düzeldi,trim sesi bende yok mu evet biraz var,rahatsız ediyor mu hayır.(fiyat=kalite)..gidip Q3 alın o zaman trim sesi yok ama bu paraya alamıyorsunuz.
19 Jant paketli aldım,iyimi ?bence hayır kesinlikle Türkiye şartlarına göre değil,lastik yanakları çok düşük olduğu için arabayı sertleştiriyor,jantlara darbe verme olasılığınız artıyor,trim sesi artıyor :)
Bence fiyatına göre çok donanımlı ve konforlu,Renault Genel Müdürlük Kadjar üzerinde çok hassas kendileri söylediler, en ufak memnuniyetsizliğinizi bence kendilerine bildirin kesinlikle ilgileniyorlar.
Saygılarımla,

dediğiniz durum bende son 1-2 aydır var, araç hafiften silkeleme yapmaya başladı özellikle 1-2 arası geçişlerde 250-25 kmh altında yapıyor, çok şiddetli değil ama dediğiniz gibi bir problem sanırım bende de var...

Arkadaşlar selam,
Saygılarımla,

ilk zamandan beri bende de var servis normal olduğunu söyledi ve dediğiniz gibi viteslerde özellikle düşürünce vitesi felaket silkeleme başladı ve araç saçma sapan bi atik durumda şu an.
hangi servise gittiniz acaba ?

Sayın üyeler,

Eylül 2015 yılından beri aracı kullanıyorum 16000 km yaklaştı.

30.03.2016 tarihi itibariyle servise bıraktığımda ki eksikler

[TABLE="width: 583"]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 8"]Ön sağ direk yağmur yağdığında ıslanıyor, direk üzerinde çeşitli yerlerde ıslaklık oluşuyor .Sorun ön cam silikonun hava yapmasından kaynaklı bulundu. Sökülüp yeniden yapıştırdılar.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 4"]Ön cam üstündeki lastik conta yerinden çıktı Lastik conta yerinden çıktı yenileyecekler[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 3"]Silecekler leke bırakıyor. Yeni silecek taktılar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 8"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 6"]Emniyet kemerleri arasıra takılıyor ve kendini toplamıyor. Ön-arkBaktılar sorun yok dendi fakat tekrar kontrol edilecek.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 7"]Kapılar 130 km üzerinde çok yoğun ses alıyor, özellikle ön kapılarda var. Fransa ya yazdılar sonuç bekleniyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 4"]Sağ aynada 110 km üzeri titreme var Ayna camı motoru 2 adet olduğundan yapıyor çözümü yok, 3 motorlular da bu sorun yokmuş , saçma !..[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 5"]Kapı içlerinde yağışlı havalarda yoğun çamur oluşuyor. Buna çözüm yok, arka inişlerde elbiseler kirleniyor herkeste olacak durum [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 8"]Şerit takip ve 360 sensörler takılıyor ve araç stop edilsede ses durmuyor, menüden. Yeni yazılım yüklendi, kontrol edemedim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="colspan: 3"]sıfırlama yapınca düzeliyor.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 6"]Sürüş esnasında vitesin olduğu bölgede çıtırdama sesleri geliyor.Fransadan parça bekleniyor, değişecek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*[/TD]
[TD="colspan: 3"]Sonuçta her ne olursa olsun bu araçlar son kullanıcıya gelmeden tüm hava ve yol şartlarında deneniyor. Nissan QQ kullandım ve benim yaşadığım ve sizin paylaştıklarınızla karşılaşmadım.
Teknik olarak kendi markası içinde en yüksek fiyata satılan araçlarından biri, bizim tercih sebebimiz öncelikli cebimizdeki para ile doğru orantılı fakat bu rakamların karşılığı bu marka ve model için olmaması gereken bir durum.

Araç su alan yeri ve cam conta resimlerini ayrıca paylaşacağım

Selamlar.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geri