Arkadaşlar selam,
Ocak ayında bende bir Kadjar araç aldım,aracın özelliklerini diğer aynı segment araçlarla karşılaştırdığınızda fiyatı daha avantajlı ve arkasında Renault gibi yaygın servis ağı olan bir firma olması güven veriyor.
Kadjar ile ilgili yazdığınız 48 sayfadaki her satırı okudum,
sadece 2 arkadaşımız aracın vites değiştirirken titreme yaptığını ve eco modu kapattıklarında daha iyi sonuç aldıklarını yazmış.
Ben bu problemin çok daha büyüğünü yaşadım,
Aracı aldığımın haftasında İstanbul'da kar yağdı,bir yokuşu çıkarken aracı mecburen zorlamak zorunda kaldım ciddi bir baskı balata kokusu ile birlikte edc fazla ısındı ve araç ikaz vererek kendini stop etti.Biraz bekledikten sonra aracı çalıştırıp yokuştan bir şekilde çıkıp yoluma devam ettim.
bu olay olduğunda araç 377 Km'de idi,sonrasında vites her 2 ye attığında araç da titremeler başladı özellikle dur kalk trafik ve yokuş yukarı düşük süratlerde ciddi silkelemeler başladı,1-2 kere servise götürüp olayı anlattım önce normal dediler sonrasında bir hata olduğunu kabul edip Genel müdürlük ile yazışmaya başladılar,
İlk çözüm olarak edc yazılımını güncelleyip tekrar denemem istendi,sonuç alamadık.Sonrasında fabrikadan uzmanlar gelip arabayı test ettiler bir problem olduğuna karar verip şanzımanı söktüler ve baskı balatayı değiştirdiler,sorun çözüldü.
bütün bu işlemler yapılırken hem yetkili servis hemde Renault genel müdürlük inanılmaz yapıcı ve yardımcı davrandı,ben buradan da hepsine teşekkür ederim.
Kabus gibi başlayan Kadjar maceram memnuniyete dönüştü,bundan önceki aracım Megane Sport Tourer'dı yenisini almaya gittiğimde artık aracın gelmediği söylenince Kadjar aldım.
Sensör arızası bende de oldu kendi kendine düzeldi,trim sesi bende yok mu evet biraz var,rahatsız ediyor mu hayır.(fiyat=kalite)..gidip Q3 alın o zaman trim sesi yok ama bu paraya alamıyorsunuz.
19 Jant paketli aldım,iyimi ?bence hayır kesinlikle Türkiye şartlarına göre değil,lastik yanakları çok düşük olduğu için arabayı sertleştiriyor,jantlara darbe verme olasılığınız artıyor,trim sesi artıyor

Bence fiyatına göre çok donanımlı ve konforlu,Renault Genel Müdürlük Kadjar üzerinde çok hassas kendileri söylediler, en ufak memnuniyetsizliğinizi bence kendilerine bildirin kesinlikle ilgileniyorlar.
Hepiniz kazasız belasız keyifle araçlarınızı kullanın.
Saygılarımla,