Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar herkeze hayırlı olsun araçları. benim arabam 1.5 edc dizel geçen yoldayken arka taraftan birden bire park sensörü sesine benzeyen arka taraftan düz bir ses geldi.aracı durdurmama rağmen kesilmedi. bende aracı tekrar çalıştırdım gene kesilmedi.daha sonra araci geri vitese taktım o zaman kesildi. şu an için bir daha oladı.sanırım geri vites sensörü yaptı bunu başına gelen var mı başka.

arkadaşlar herkeze hayırlı olsun araçları. benim arabam 1.5 edc dizel geçen yoldayken arka taraftan birden bire park sensörü sesine benzeyen arka taraftan düz bir ses geldi.aracı durdurmama rağmen kesilmedi. bende aracı tekrar çalıştırdım gene kesilmedi.daha sonra araci geri vitese taktım o zaman kesildi. şu an için bir daha oladı.sanırım geri vites sensörü yaptı bunu başına gelen var mı başka.

Araci ilk aldigim gun gelmisti agustos ayinda. O gun bu gundur bidaha olmadi bende ustunde fazla durmadim acikcasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birkaç kere benim başıma da geldi, park asistanı ayarlarından kapatınca ses kesilmişti.

benim ses komut sistemide çalışmıyor. sizlerinde böyle problemi olan varmı

Sesli Komutun kendıne hayrı yok :)

evet bende de bu ses var. park ayarlarınadan sesi kesince bu ses kesiliyor ama neden bu hata olsun ki

tabi ki neden olsun haklısınız hatta böyle şeylerden soğuyorum arabadan ilk renault aracım pişman olmayayım diyorum sesli komut çalışıyor ama gereksiz arkadaşın dediği gibi kendine hayrı yok sesli komut koyuncaya kadar cam kumanda düğmelerine aydınlatma koysaydı daha iyi :/

Ben zaten renault mais i mahkemeye veriyorum. Bizleri salak yerine koymalarinin hukuki yönden hesabini soracağim.

Geri