Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar arkadaşlar, ben de 12 gün önce kadjar 1.5 110 edc aldım.Arabadan şimdilik çok memnunum çok güzel inşallah bu düşüncem değişmez. Yalnız arabamın şoför mahalinin arkasında ki kapı aldığım günden beri açılmasında (dışarıdan bazen açılıyor bazen açılmıyordu)sorun vardı onun için servis'e götürdüm.Ayrıca aldığımın ertesi günü fark ettiğim ama geçer diye düşündüğüm bir iki yerde ufak sarı lekelerin olduğunu dikkatli eşim fark etti bana söyledi ben de yıkayınca geçer sanmıştım. bir kaç gün sonra yıkayınca gördüm ki arabanın yer yerinde sarı lekeler var. Servise bunu da gösterdim fakat çıkmadı çıkmamış çıkmıyormuş fabrikaya yazmışlar gelip bakılacakmış.Kapı ile ilgili olarak da kapı kilit sistemi arızalı istek yazdık sizi arayacağız gelince dediler (şunu belirteyim kapı şuan çalışıyor ama arızalı imiş gene de ?? ). Sanırım beni boyadan dolayı zorlu bir süreç beklediği kesin :( sıfır araba alıyorsun sonuçta böyle lekeli bir araba almak kim ister, ikinci el değil ki 100.000 tl verdim.Hayırlısı bakalım.Herşeye rağmen araba güzel

Şu var ki renault araç teslimi konusunda çook geride,

100 bin tl lık değil sankı ikinci el araba alıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz..

Aracın heryerındekı etıketler sokuyorlar, navı ekranında bıle koruyucu yok! sankı pazar malı

Bu durum sankı sensorlerdekı bir arıza gibi duruyor. Size tavsıyem aracınızı BIKA'ya götürün. Ordakı Usta adam gibi adam.

Bika nin neredeki bayisinde usta. esenyurt, buyukcekmece ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

aracıma maıs dahılındekı yazılım muhendıslerı ve fransa ıspanyadakı muhendıslerde dahıl oldu fakat cozum uretılemedı . her sey normal dendı bu gun kar yagdı ıstanbula ve aracım carpısma sıstemını kontrol ettırın uyarısı verdı

Bu durum sankı sensorlerdekı bir arıza gibi duruyor. Size tavsıyem aracınızı BIKA'ya götürün. Ordakı Usta adam gibi adam.

https://youtu.be/lOjD5bvNBpI kor nokta uyarı sıstemı 12/2015

https://youtu.be/iPGih1_eTDA teyp kıtlenme calıstırma 12/2015 arac anahtarla kıtlenıp acılmalı / sofor kapısı kapatılıp acılmalı kı teyp calıssın

evt sevgılı reno dostları you tube kanalımı aktıf hale getırdım cok yogun calısıyorum fakat bana bu olaylar normal dendı reno calısanları bunlar standart olaylar dedı yorum kadjar alacakların bana oızellıkle yenı model renoların vıdeolarını cekın yasadıgınız hata sıkıntı problemlerı paylasın yakında ısteyen kısıye ozel ftp upload serverı verecegım cektıgınız vıdeo resım olursa ordan yada bana maıl fıle server ler aracılıgı ılede ulasabıleceksınız tesekkurler

Arkadaşlar kendinizi arabanızdan soğutmayın lütfen ve yazarken biraz ikinci eli de düşünün. 95 binliraya aldığınız kadjar bir renault, audi mercedes veya bmw değil onlarda kadjarın muadilleri zaten bu para olmaz.Benim arabam 5000 km de ne iç nede dış aynası titremedi sensor bir kere öttü geri vitese aldım geçti trim sesi var ama renault ların hepsinde var toyotada var nissanda da var opelde de var biraz müzik açın duymayın o sesleri. yaptığınız yolun keyfini sürün ben şahsen öyle yapıyorum ailemde 2 tane qq var onlarıda kullanıyorum ve bugün olsun yine kadjar derim çünkü arabam çok keyifli herkese iyi forumlar iyi yıllar saygılar

Sanirim dopdolu sensorlu en full araclar sikinti cikariyor. Yok kor nokta, carpisma sistemi vs. Gecmis olsun.

ben de dopdolu aracın aynısı var ve 4 aydır zevkle kullanıyorum.en ufak bi sensör problemi falan da yaşamadım.

https://youtu.be/lOjD5bvNBpI kor nokta uyarı sıstemı 12/2015

https://youtu.be/iPGih1_eTDA teyp kıtlenme calıstırma 12/2015 arac anahtarla kıtlenıp acılmalı / sofor kapısı kapatılıp acılmalı kı teyp calıssın

evt sevgılı reno dostları you tube kanalımı aktıf hale getırdım cok yogun calısıyorum fakat bana bu olaylar normal dendı reno calısanları bunlar standart olaylar dedı yorum kadjar alacakların bana oızellıkle yenı model renoların vıdeolarını cekın yasadıgınız hata sıkıntı problemlerı paylasın yakında ısteyen kısıye ozel ftp upload serverı verecegım cektıgınız vıdeo resım olursa ordan yada bana maıl fıle server ler aracılıgı ılede ulasabıleceksınız tesekkurler

Teyp acma tusunu basili tutun reset atiyor.

basılı tuttum calısmıyor, reset atmıyor kıvrak reno cozumu arabadan cık kıtle gene gır aha bak duzeldı oldu ... yazılımsal problemmıs umıtle cıkacak yazılımı beklıyoruz diyebıldıler

Geri