Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar arkadaşlar, ben de 12 gün önce kadjar 1.5 110 edc aldım.Arabadan şimdilik çok memnunum çok güzel inşallah bu düşüncem değişmez. Yalnız arabamın şoför mahalinin arkasında ki kapı aldığım günden beri açılmasında (dışarıdan bazen açılıyor bazen açılmıyordu)sorun vardı onun için servis'e götürdüm.Ayrıca aldığımın ertesi günü fark ettiğim ama geçer diye düşündüğüm bir iki yerde ufak sarı lekelerin olduğunu dikkatli eşim fark etti bana söyledi ben de yıkayınca geçer sanmıştım. bir kaç gün sonra yıkayınca gördüm ki arabanın yer yerinde sarı lekeler var. Servise bunu da gösterdim fakat çıkmadı çıkmamış çıkmıyormuş fabrikaya yazmışlar gelip bakılacakmış.Kapı ile ilgili olarak da kapı kilit sistemi arızalı istek yazdık sizi arayacağız gelince dediler (şunu belirteyim kapı şuan çalışıyor ama arızalı imiş gene de ?? ). Sanırım beni boyadan dolayı zorlu bir süreç beklediği kesin :( sıfır araba alıyorsun sonuçta böyle lekeli bir araba almak kim ister, ikinci el değil ki 100.000 tl verdim.Hayırlısı bakalım.Herşeye rağmen araba güzel

Son düzenleme:
inşallah ı pişman olmazsınız. bozuk zeminde de de aracı deneyin derim

Bende kadjar almayi dusunuyrum.Yillardir Reno kullaniyorum.Ama bu dizel motorda titreme olayi beni tedirgin etti.Sirkette sifr alinan hatcbag clio 1.5 dci manuel vitesli aracimin herzman degil ama, 5 . Viteste 92 km/h hizda devri 1400 dvr/dk rampa cikrken silkeleme yapmsi ne eco modu nede şanzuman ile bi llgisi yok.Benim kullandgim aracta eco mdou yok.Tamamen yakit sistemyle ilgili yeteri kadr yakit gondermdiginden veya hava yaptigindi dusunyrum.Uzun suredir yapmyirdu en son ki seyahtmde depo ceyregin altindayken Manisa ramplarinda yine yapti .Depo yarim veya ustunde iken silkeleme yapmadigi gorusundeyim .Bu konuda servise sorun bildrdim ama hermzan yammasi nednyle bende serviste ciddeye almadlar.Bence bu sorun diger bahsettiginz sorunlara gore cok daha onemli uzerinde durulmali kronik bi sorun oldugunu dusunyorum motor veya yakit sistemi kaynakli.Ciddiye alinmali problemin nedini neyse sorun giderilmelidir.Sonucta bu motoru onemli prestijli otombil markalarida kullnyor...

yaw bu sesli komut nedir nasıl çalışır kıtapcıkda denk gelmedi bana bilen varsa azcık aydınlatırmı :)

Bende arac 80-90-100 km ile giderken gazdan ayagini cekince sanzimandan az miktarda ugultu geliyor. Otomatiklerde olmuyor sadece manuellerde varmis

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her kese merhaba aktıf fren sıstemı ıle baslayan kadjar maceramı aracımı servıse 3 gun 5 gun bırakarak ve sonunda bu modeller boyle denılerek her sey normal acıklamasıyla gerı almıs bulunuyorum su ana kadar maıs aracımızla ılgılenıyoruz ıspanya fransa ısın ustunde muhendısler bakıyor vs muhabbetlerı konusulurken servısın aracı bana teslım etmesı uzerınden 10 gun gectı ne maıste 1 allahın kulu mustertımız sorun sıkıntınız bıttımı dıye aramıyorlar ....
gelelım kadjarla yasadıgım guzel anılara asagıda lınler eklıyecegım g+ a yukledım resımler ve vıdeolar var 109.000 tl vererek stres yasadıgım lux konforlu guvenli kadjar 110 edc ıcon modelı ıle sızlerı bas basa bırakıyorum sesımı burdan duyan reno yetkılılerı umarım kadjar satıslarınız 2016 yılında tavan yapar :)))

kor nokta uyarı sıstemı / orman yol da gıderken tası topragı agacı kor noktada arac var sanan kadjar // servis acıklaması muhendısler sole dedı abi yagmur suyu sensor lerı sasırtabılırmıs pislik gelebılırmıs vsvsv yersenız audi mercedese bu tıp seyler oluyormu merakım uyandı
https://drive.google.com/file/d/0ByhAkzDsjCwuV3Y1d3cyZWFEV1U/view?usp=sharing video 1
https://drive.google.com/file/d/0ByhAkzDsjCwuNUpjMTB4b0FkVkE/view?usp=sharing video 2

arac teyp ses park uyarı sıstemı hatası // bu hata yazılımsalmıs arkadaslar bu aracı ureten ustun zekalı muhendısler test etmeden donanım eklemısler yenı arac bu tıp sorunlar olabılırmıs yazılımla duzelecegını umıt ve temennı edıyoruz ::))
https://drive.google.com/file/d/0ByhAkzDsjCwuWmlrbTlwZ01MUDA/view?usp=sharing

aktıf uyarı fren sıstemı aracımı onunde araba yokken durduran mukemmel guvenlık paketı // aracıma yazılım atmıslar yenı uretılen kadjar ın yazılımı varmıs ben muhendısım hemen pc baglayıp bakabıldım :?!! acaba herseyı bloke edıp kapattılarmı aracım hala guvenlımı araca yapılan yazılımsal duzeltmeler den sonra artık fren yapmıyor super dımı sadece hata verıyor ve bu hata pc beyın arastırmasında bos cıkıyor kayıt yok yanı hata var sebeb yok kayıt yok
https://drive.google.com/file/d/0ByhAkzDsjCwuREZJX3A3aERRMjQ/view?usp=sharing

YASANAN tum hata sensor ses donanım hata vs normal miş ve yazılımla duzelecek denılerek servısten tum bakım onarımlarınız garantı kapsamında denılerek yollandım ... servis calısanları da kendılerıne aksettırılen durumu bana bıldırdıler ... bakalım fransa ve ıspanya bu yasadıklarıma ne dıyecek reno yetkılılerı cok merak edıyorum

bu ekte sundugum ozellıkler kadjar araclarda standart olarak sunulmaktadır sımdı kadjarı olan arkadaslar araclarına daha detaylı bakarak benım yasadıgım sorunları yorumlayabılırler dıye umıt edıyorum ımla hataları yapmıs olabılırım sevgıyle esenle kalın yenı vıdeolarımda var onlarıda eklıyecegım aklımda kadjar youtube kanalı acmak var eger gereklı vıdeo resım ve dokuman bırıkırse bunuda yapacagım sızlerden gelecek olan videolarıda bana maıl pm yoluyla ulastıra bılırsınız esenle kalın

Son düzenleme:
geçmiş olsun hocam.açıkça anlaşılıyorki bu üç problemde aracın etrafını saran sensörlerden kaynaklanıyor.bence hiç sıkıntı etmeyin hocam.keşif paketli aynı araçtan bende de var.benim de aldığımda start stop devreye girmiyordu.sürekli mümkün değil uyarısı vardı.basit bi yazılımla iş çözülmüştü.ayrıca servis çok ilgili idi.sorununuz mutlaka çözümlenecektir.bence aracınıza nazar değmiştir:)

Bu durum sankı sensorlerdekı bir arıza gibi duruyor. Size tavsıyem aracınızı BIKA'ya götürün. Ordakı Usta adam gibi adam.

yaw bu sesli komut nedir nasıl çalışır kıtapcıkda denk gelmedi bana bilen varsa azcık aydınlatırmı :)

Merhaba,

O işi bende zorladım ama zor çalışıyor melet, sankı sırf olması ıcın koydukları bır ozellık...

Geri