Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim Captur da da ayna şekilde. Yedek lastik Ebadı küçük ve idareten olduğundan .80 90 km yi geçmemek gerekiyor. Stepne opsiyonel bazı araçlarda tamir kiti oluyor.

SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keske 16 yerine 17 jant ince lastik koysaydilar ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
1,5 dci 110 hp icon kadjar almak icin bekliyorum. Sorum, Aralık ayı fiyatlarında bu modelde 2000 tl indirim yapıldı. Ben aracımı daha teslim almadım. Araç gec kaldı. Renault'un kadjar finans desteginden 30 Kasım'da faydalanmıştım. Paranin geri kalanın cogunu firmaya aktardım. Araç soz verilen tarihte gelmeyince son 5000 tl bloke etmiştim. Sizce Renault'dan bu 2000 tl lik liste indiriminin benim aracıma yansıtılmasını talep etmelimiyim.

Teşekkürler

araca zam gelınce farkı odemeyı kabul edıyorsanız ındırım olunca onlarda ındırımı kabul ederler catır catır 2000 tl ındırımı alın yada sıparısı ıptal edın baska bayıye gıderım dıyın zaten arac satısları durdu .. vergı makbuzu yatmamıs arac ıcın her turlu ıptal ıslemı yapıla bılır bayı sıze 2000 tl ındırımı uygulamak zorunda sonucta bunu maısten alıcak..

fatura kesılmemısse ındırımı sıze yapmak zorundalar

arkadaşlar kaloriferi açtığımda belirli bir sıcaktan sonra fan yerlerinden çıtırdılar geliyor ve çok rahatsız edici sizde de varmı bu sorun ?

arkadaşlar kaloriferi açtığımda belirli bir sıcaktan sonra fan yerlerinden çıtırdılar geliyor ve çok rahatsız edici sizde de varmı bu sorun ?

Bende bu sorunu dun gece farkettim, citirti bendede geldi. Kalorifer acinca var sadece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ağustos ayınılda 1.5 dizel otomatik ıcon kadjarın sorunları;
1- ses komut sistemi çalışmıyor
2- 15-20 dk süren engelılama uyarı sesi sebepsiz devreye giriyor ve arabada durulmuyor
3- usb bozuldu
4- sol arka teker fabrikadan üretim hatalı çıktı
5- arabada genel bir titreme mevcut. gaz pedalı ve zemin titriyor
bu hatalardan dolayı ekran değişti ancak hala elektronik programlar ve arabanın titreme sorunu devam ediyor.
NASIL ,HALA KADJAR DÜŞÜNEN VARMI?

ağustos ayınılda 1.5 dizel otomatik ıcon kadjarın sorunları;
1- ses komut sistemi çalışmıyor
2- 15-20 dk süren engelılama uyarı sesi sebepsiz devreye giriyor ve arabada durulmuyor
3- usb bozuldu
4- sol arka teker fabrikadan üretim hatalı çıktı
5- arabada genel bir titreme mevcut. gaz pedalı ve zemin titriyor
bu hatalardan dolayı ekran değişti ancak hala elektronik programlar ve arabanın titreme sorunu devam ediyor.
NASIL ,HALA KADJAR DÜŞÜNEN VARMI?

Gecmis olsun bayagi sanssizmissiniz bu konuda. Titreme sorunu bende arac bogulucak gibi olunca oluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri