Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MAİS bu araca sahip cıkmalı...

MAİS sahip cıkmaz ise bence en ıysı noter ıhtarı

Tüm forum dostlarıma iyi akşamlar, daha önceki yorumlar da belirttiğim üzere Renault kadjar aldım. Bu arabada beni rahatsız eden trim sesleri var. Özellikle vitesin olduğu bölgelerde işçilik zayıf kalmış. Düzgün yıllarda giderken çok yok ama kesimlerden geçerken ve stabilize yollardan giderken tıkırtı, çıtırtılar hemen başlıyor. Bu gün kış lastikleri yaptırdım trim sesleri daha arttı. Ķısacası renault ışçilik anlamında kendini geliştirememiş. Arkadaşımın 2011 model 40.000km jettası var onda bu trim cok daha az oluyor. Renault'un araclarında almanlardaki tokluk yok malesef. Doksan milyar veripte bu sesleri duymak sinir bozucu. Şöyle de bir durumda var, Volkswagen 1.6 dizel otomatik Kadara denk donanımda crossover üretseydi fiyatı da 120.000tl den aşağı olmazdı herhalde...

Tüm forum dostlarıma iyi akşamlar, daha önceki yorumlar da belirttiğim üzere Renault kadjar aldım. Bu arabada beni rahatsız eden trim sesleri var. Özellikle vitesin olduğu bölgelerde işçilik zayıf kalmış. Düzgün yıllarda giderken çok yok ama kesimlerden geçerken ve stabilize yollardan giderken tıkırtı, çıtırtılar hemen başlıyor. Bu gün kış lastikleri yaptırdım trim sesleri daha arttı. Ķısacası renault ışçilik anlamında kendini geliştirememiş. Arkadaşımın 2011 model 40.000km jettası var onda bu trim cok daha az oluyor. Renault'un araclarında almanlardaki tokluk yok malesef. Doksan milyar veripte bu sesleri duymak sinir bozucu. Şöyle de bir durumda var, Volkswagen 1.6 dizel otomatik Kadara denk donanımda crossover üretseydi fiyatı da 120.000tl den aşağı olmazdı herhalde...

Bi benmi duymuyorum bu sesleri ya :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

orta konsoldaki piano black birlesim yerlerinde trim se sleri yogun.
servisteki ustalar bu parcanın altına lastik aparatla montesinin yapılacagını ve geldiğinde haber vereceklerini soylediler...bilgilrinize

BU işlemi yaptıran olursa haber versin. özellikle şikayet etmeyen kimseyi çağırıp yapmazlar bu işlemi. Haberimiz olursa servisi zorlarız biz de.

Zorlamama ragmen o orta konsolda tik yok bende

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba,
1,5 dci 110 hp icon kadjar almak icin bekliyorum. Sorum, Aralık ayı fiyatlarında bu modelde 2000 tl indirim yapıldı. Ben aracımı daha teslim almadım. Araç gec kaldı. Renault'un kadjar finans desteginden 30 Kasım'da faydalanmıştım. Paranin geri kalanın cogunu firmaya aktardım. Araç soz verilen tarihte gelmeyince son 5000 tl bloke etmiştim. Sizce Renault'dan bu 2000 tl lik liste indiriminin benim aracıma yansıtılmasını talep etmelimiyim.

Teşekkürler

Kadjar sahibleri birsey aklima takildi yedek lastik bende 16 jant normal midir. Satis yardimcisi lastigin kucuk ve idarelik oldugu 90 km hizi gecmememi soyledi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadjar sahibleri birsey aklima takildi yedek lastik bende 16 jant normal midir. Satis yardimcisi lastigin kucuk ve idarelik oldugu 90 km hizi gecmememi soyledi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Captur da da ayna şekilde. Yedek lastik Ebadı küçük ve idareten olduğundan .80 90 km yi geçmemek gerekiyor. Stepne opsiyonel bazı araçlarda tamir kiti oluyor.

SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri