- Konuyu Başlatan
MAİS bu araca sahip cıkmalı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm forum dostlarıma iyi akşamlar, daha önceki yorumlar da belirttiğim üzere Renault kadjar aldım. Bu arabada beni rahatsız eden trim sesleri var. Özellikle vitesin olduğu bölgelerde işçilik zayıf kalmış. Düzgün yıllarda giderken çok yok ama kesimlerden geçerken ve stabilize yollardan giderken tıkırtı, çıtırtılar hemen başlıyor. Bu gün kış lastikleri yaptırdım trim sesleri daha arttı. Ķısacası renault ışçilik anlamında kendini geliştirememiş. Arkadaşımın 2011 model 40.000km jettası var onda bu trim cok daha az oluyor. Renault'un araclarında almanlardaki tokluk yok malesef. Doksan milyar veripte bu sesleri duymak sinir bozucu. Şöyle de bir durumda var, Volkswagen 1.6 dizel otomatik Kadara denk donanımda crossover üretseydi fiyatı da 120.000tl den aşağı olmazdı herhalde...
orta konsoldaki piano black birlesim yerlerinde trim se sleri yogun.Tüm forum dostlarıma iyi akşamlar, daha önceki yorumlar da belirttiğim üzere Renault kadjar aldım. Bu arabada beni rahatsız eden trim sesleri var. Özellikle vitesin olduğu bölgelerde işçilik zayıf kalmış. Düzgün yıllarda giderken çok yok ama kesimlerden geçerken ve stabilize yollardan giderken tıkırtı, çıtırtılar hemen başlıyor. Bu gün kış lastikleri yaptırdım trim sesleri daha arttı. Ķısacası renault ışçilik anlamında kendini geliştirememiş. Arkadaşımın 2011 model 40.000km jettası var onda bu trim cok daha az oluyor. Renault'un araclarında almanlardaki tokluk yok malesef. Doksan milyar veripte bu sesleri duymak sinir bozucu. Şöyle de bir durumda var, Volkswagen 1.6 dizel otomatik Kadara denk donanımda crossover üretseydi fiyatı da 120.000tl den aşağı olmazdı herhalde...
Benim Captur da da ayna şekilde. Yedek lastik Ebadı küçük ve idareten olduğundan .80 90 km yi geçmemek gerekiyor. Stepne opsiyonel bazı araçlarda tamir kiti oluyor.Kadjar sahibleri birsey aklima takildi yedek lastik bende 16 jant normal midir. Satis yardimcisi lastigin kucuk ve idarelik oldugu 90 km hizi gecmememi soyledi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi