Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba
bende aracımı bayiden bugün teslim aldım. ancak 20nci kilometreden sonra arıza lambasının yandığını farkettim.
emisyon hatası yazıyor. Neden olabilir acaba pazartesi servise soracağım bakalım.

Son düzenleme:
merhaba
bende aracımı bayiden bugün teslim aldım. ancak 20 inci kilometreden sonra arıza lambasının yandığını farkettim.
emisyon hatası yazıyor. Neden olabilir acaba pazartesi servise soracağım bakalım.

Yazilimla sorun hallolur sanirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba Arkadaşlar,

2015 Fluence Touch 1.5 dci aracım var, geçen cumartesi Kadjar 1.5 dci icon düz vites + cam tavan opsiyonu için fiyat aldım. Aracın içi dışı çok güzel ancak burada okuduğum sorunlar, medya da okuduğum sorunlar nedeni ile (konforsuz, aşırı sert ve gürültülü süspansiyonlar fazlası ile duyulan trim sesleri) sebebi ile erteledim. Test aracı vardı ancak zaman darlığından test edemedim, zaten test parkuru da E5 de git gel. Babamda da 2015 1.5 tekna dci QQ var (2010 dan beri QQ kullanıyor her kasayı, her motoru kullandı) ancak bahsettiğiniz ve bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadık. Ben de ara sıra kullanıyorum ne bir trim sesi (milas ören deki yollar tarla gibi ona rağmen) ne de gürültülü çalışan süspansiyonlar, ne ayna problemi...ayrıca torpido gözü de ışıklı (Kadjar da olmadığı söyleniyor). Sanırım bu da aradaki fiyat farkını açıklıyor. Kullanıcılar olarak bu konuda görüşünüz nedir gerçekten konforsuz mu bu araçlar?

Merhaba Arkadaşlar,

2015 Fluence Touch 1.5 dci aracım var, geçen cumartesi Kadjar 1.5 dci icon düz vites + cam tavan opsiyonu için fiyat aldım. Aracın içi dışı çok güzel ancak burada okuduğum sorunlar, medya da okuduğum sorunlar nedeni ile (konforsuz, aşırı sert ve gürültülü süspansiyonlar fazlası ile duyulan trim sesleri) sebebi ile erteledim. Test aracı vardı ancak zaman darlığından test edemedim, zaten test parkuru da E5 de git gel. Babamda da 2015 1.5 tekna dci QQ var (2010 dan beri QQ kullanıyor her kasayı, her motoru kullandı) ancak bahsettiğiniz ve bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadık. Ben de ara sıra kullanıyorum ne bir trim sesi (milas ören deki yollar tarla gibi ona rağmen) ne de gürültülü çalışan süspansiyonlar, ne ayna problemi...ayrıca torpido gözü de ışıklı (Kadjar da olmadığı söyleniyor). Sanırım bu da aradaki fiyat farkını açıklıyor. Kullanıcılar olarak bu konuda görüşünüz nedir gerçekten konforsuz mu bu araçlar?

Gayet konforlu arkadasim, istanbul antalya uzun yol deneyimim oldu. su trim sesleri nedir ya bi ben duyamadim.

Gayet konforlu arkadasim, istanbul antalya uzun yol deneyimim oldu. su trim sesleri nedir ya bi ben duyamadim.

trim sesi şu oluyo:orta konsolu sıkıca tutup sallıyorsun.sert plastik birleşme yerlerine kuvvetlice bastırıyorsun..Anlayacağın kırmaya teşebbüs ediyorsun ve bu sesleri duyuyorsun.:)))

Geçen gün otobanda giderken gaza basmadığımda o ses geliyordu gaza bastığımda yeniden başlıyordu. Ama çok kafayı takmamak lazım derim

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trim sesi yaşayanlar torpido gözünü açarak yolculuk yapmayı dener misiniz?
Torpido gözünü tutan dillerin tutulduğu plastik sabit değil. sanırım bütün ses oradan geliyor. Orta konsoldan gelen ses için ciddi şeklide bastırmak gerekiyor.

Trim sesi yaşayanlar torpido gözünü açarak yolculuk yapmayı dener misiniz?
Torpido gözünü tutan dillerin tutulduğu plastik sabit değil. sanırım bütün ses oradan geliyor. Orta konsoldan gelen ses için ciddi şeklide bastırmak gerekiyor.
Ben bu aracı kullandım. Orta konsol acaip sesli. Ama çözülebilir. Hep geçme yerlerinden gelmekte. Orayı söküp yalıtım yaptığınızda tık ses kalmayacaktır.

Temmuzdan beri kullaniyorum trim mrim ses yok benim aracta, pisman etmedi beni saolsun b

ben bu trim sesini hiç duymadım aracımda diyebilirim.3 ay oldu nerdeyse.gayet sessiz araç maşallah.kasis falan hiç tınmıyor

Geri