Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Titreme durumunu bende merak ediyorum

Şimdi de vites değiştirmek için frene bastığımda vites kolunun oradan ses geliyor sanırım vitesi serbest bırakan mekanizmadan geliyor.
Pedalı bas bırak yapıyorum aynı anda vitesin oradan ses geliyor.

Şimdi de vites değiştirmek için frene bastığımda vites kolunun oradan ses geliyor sanırım vitesi serbest bırakan mekanizmadan geliyor.
Pedalı bas bırak yapıyorum aynı anda vitesin oradan ses geliyor.

O ses bende aldigimdan beri var ama hic sormadim. Hafiften tik gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim araçta vites topuzu hafif sağa sola oynuyor :(

Servis diyor normaldir vidali ya :)))

Birde, otomatık vıtesteki ışıklar ne kadar zayıf, p r d n harfleri ışıklandırılmış ama boşuna :(

bu aracın vites sapı ve alt kısmını begenmedım, trıptronıge alınca vıtes altındakı sıyah plastık oynuyor... :((

Benim araçta vites topuzu hafif sağa sola oynuyor :(

Servis diyor normaldir vidali ya :)))

Birde, otomatık vıtesteki ışıklar ne kadar zayıf, p r d n harfleri ışıklandırılmış ama boşuna :(

bu aracın vites sapı ve alt kısmını begenmedım, trıptronıge alınca vıtes altındakı sıyah plastık oynuyor... :((

Ateş böceği koysak daha fazla aytınlatır vitesi :) ve ışık konusun da sorunlu cam aydınlatma düğmelerine neden koymazsın arkadaş :berbat

Aynı durum bende de gerçekleşti ama sıkıntı yapmadım:d

Hocam bende de aynı sorun oldu servise götürdüm ve servis aynı problemin daha önce başkalarının da başına geldiğini ve durumu fransa ya bildirdiklerini yazilimsal bir problem olduğunu söylediler fransadan çözüm bekliyorlardı geçici çözüm sensor sesini off-on yaparak duzelior

Ben aracı teslim almaya gittiğimde mail adresimi girdiler ekrana ve 1 hft içinde şifre geleceğini söylediler ama 1 ay oldu hala birşey yok pzrts bayiye gideceğim

Ben aracı teslim almaya gittiğimde mail adresimi girdiler ekrana ve 1 hft içinde şifre geleceğini söylediler ama 1 ay oldu hala birşey yok pzrts bayiye gideceğim

Sifre falan yok benim bildigim, aktif olmustur. Bana kimse sifreden bahsetmedi. Ben kullaniyorum bi sorun yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aktif fren sistemi ile ilgili uyarı alan yada yolda gderken onunuz bosken sag serıttekı aracı sız fren yapınca yavaslamak ıcın (vırajlı yolda) onunuzde sanıp kaza var dıye aktıf fren sıstemı aracınızı durdurdumu full donanım kadjarım var otomatık vıtes dızel

Geri