Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok hocam öyle bi titreme.eco modda da normal modda da

Yarın aracı servise götürüyorum. Hem dikiz aynada ki titreme için hemde düşük devirde oluşan titreme için.

slmlar.bu edc şanzumanlarda vıtesın kaçta olduğunu görebılıyormuyuz

Aracı servise götürdüm aynayı altında bulunan kapağı sökerek vidasını sıktılar titreme neredeyse kesildi ufakta olsa yüksek seste müzk dinlerken oluyor o da bass seslerinden normal diye düşünüyorum. Ama şanzımanda ki titreme normal dediler biraz daha gaz vererek rampaları çıkmamı söylediler araç sabahları soğuk iken çalıştırıp gidiyorum düz yolda dahi yapıyor.
sanırım uygun bi zaman da tekrar servise gideceğim. Sorun başka EDC kullanıcılarında da görülmüş.

Aracı servise götürdüm aynayı altında bulunan kapağı sökerek vidasını sıktılar titreme neredeyse kesildi ufakta olsa yüksek seste müzk dinlerken oluyor o da bass seslerinden normal diye düşünüyorum. Ama şanzımanda ki titreme normal dediler biraz daha gaz vererek rampaları çıkmamı söylediler araç sabahları soğuk iken çalıştırıp gidiyorum düz yolda dahi yapıyor.
sanırım uygun bi zaman da tekrar servise gideceğim. Sorun başka EDC kullanıcılarında da görülmüş.

Neden tekrar servis?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar arabamın bilgisayarını serviste güncellettim, fakat şebeke bağlantısı yok. Aracım internetten (araç içinden) kendi uygulamalarını güncelliyor du. Fakat şu an şebeke bağlantısı yok uyarısı veriyor. Tekrar nasıl bağlanabilirim bilgisi olan var ise sevinirim.

Geri