Hayır onu da bir türlü beceremiyorum..
Evet Güray beyin de dediği gibi aracı alırken bayinin aktive etmesi gerekiyor ve evet 2-3 gün sürüyor süreç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır onu da bir türlü beceremiyorum..
Eco mod kapaliyken arac daha devirli kullandiriyor. Performansa dayali birazda. Aynisi bende de oluyo. Eco modda adi ustunde ekonomik az devirlerde vites attiriyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ECO mode olayı, alt devirlerde titreme normal diyorsunuz?
Acikcasi bilmiyorum bana normal geliyor. Diger kadjar kullanicilarindan hic ses yok, onlarda boyle bi sorun yokmu acaba, sadece ikimizin aracta varsa sorun demekki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz konuyu uzatmamın sebebi de bu yüzdenbiri daha çıkıp desin aynı durum bende de söz konusu yoksa dediğiniz gibi sıkıntı bizim araçlarda.
Arkadaşlar 1.5 dCI + EDC kullananlara sesleniyoruz![]()
Selamlar
1.5 dci + edc kullanıyorum 600 km de şu an, bahsettiğiniz gibi alt devirlerde bir titreme, (Eco ve Normal modda )farkllılık hissetmiyorum.
Bende 3000 km ye yaptım,
ECO modda araba daha hantal ve alt devırde vites atıyor ama ECO mod kapalı iken %25-30 daha seri hızlanıyor dıyebılırım.
Aracı 2500 Km eco modda kullanmışımdır, uzun yolda bile ECO moddan cıkarmadım aracı...
Dediğiniz gibi bir titreme yok ama arac ECO modda gaz yemeyı sevmıyor yumuşak yumuşak hareket edıyorKağnı gibi
)
Araçta sizi rahatsız eden bir durum varsa mutlaka servise gösterin derim...
Sonuçta yeni bir araç ve farklı farklı problemler çıkabılıyor, örneğin benım araçta mazot pompası değişti, star stop çalışınca ses gelıyordu bu yuzden...