Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eco mod kapaliyken arac daha devirli kullandiriyor. Performansa dayali birazda. Aynisi bende de oluyo. Eco modda adi ustunde ekonomik az devirlerde vites attiriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ECO mode olayı, alt devirlerde titreme normal diyorsunuz?

ECO mode olayı, alt devirlerde titreme normal diyorsunuz?

Acikcasi bilmiyorum bana normal geliyor. Diger kadjar kullanicilarindan hic ses yok, onlarda boyle bi sorun yokmu acaba, sadece ikimizin aracta varsa sorun demekki :)

Acikcasi bilmiyorum bana normal geliyor. Diger kadjar kullanicilarindan hic ses yok, onlarda boyle bi sorun yokmu acaba, sadece ikimizin aracta varsa sorun demekki :)

Biraz konuyu uzatmamın sebebi de bu yüzden :) biri daha çıkıp desin aynı durum bende de söz konusu yoksa dediğiniz gibi sıkıntı bizim araçlarda.

Arkadaşlar 1.5 dCI + EDC kullananlara sesleniyoruz :)

Biraz konuyu uzatmamın sebebi de bu yüzden :) biri daha çıkıp desin aynı durum bende de söz konusu yoksa dediğiniz gibi sıkıntı bizim araçlarda.

Arkadaşlar 1.5 dCI + EDC kullananlara sesleniyoruz :)

Selamlar
1.5 dci + edc kullanıyorum 600 km de şu an, bahsettiğiniz gibi alt devirlerde bir titreme, (Eco ve Normal modda )farkllılık hissetmiyorum.

Selamlar
1.5 dci + edc kullanıyorum 600 km de şu an, bahsettiğiniz gibi alt devirlerde bir titreme, (Eco ve Normal modda )farkllılık hissetmiyorum.

Rampalarda alt devirlerde denedinizmi ?

Herkese Merhaba.

Ben 1.2 edc captur kullanıcısıyım ve rampa tırmanırken eğer düşük devirle yakalanırsanız titreme yapıyor. 2 yılı geçti kullanıyorum bir sorun olarak görmüyorum biraz gaza dokunduğunuz zaman hemen toparlıyor.

ECO Mod ve Titreme Hk.

Bende 3000 km ye yaptım,

ECO modda araba daha hantal ve alt devırde vites atıyor ama ECO mod kapalı iken %25-30 daha seri hızlanıyor dıyebılırım.

Aracı 2500 Km eco modda kullanmışımdır, uzun yolda bile ECO moddan cıkarmadım aracı...

Dediğiniz gibi bir titreme yok ama arac ECO modda gaz yemeyı sevmıyor yumuşak yumuşak hareket edıyor :) Kağnı gibi :))

Araçta sizi rahatsız eden bir durum varsa mutlaka servise gösterin derim...

Sonuçta yeni bir araç ve farklı farklı problemler çıkabılıyor, örneğin benım araçta mazot pompası değişti, star stop çalışınca ses gelıyordu bu yuzden...

Bende 3000 km ye yaptım,

ECO modda araba daha hantal ve alt devırde vites atıyor ama ECO mod kapalı iken %25-30 daha seri hızlanıyor dıyebılırım.

Aracı 2500 Km eco modda kullanmışımdır, uzun yolda bile ECO moddan cıkarmadım aracı...

Dediğiniz gibi bir titreme yok ama arac ECO modda gaz yemeyı sevmıyor yumuşak yumuşak hareket edıyor :) Kağnı gibi :))

Araçta sizi rahatsız eden bir durum varsa mutlaka servise gösterin derim...

Sonuçta yeni bir araç ve farklı farklı problemler çıkabılıyor, örneğin benım araçta mazot pompası değişti, star stop çalışınca ses gelıyordu bu yuzden...

Rampaya dusuk devirde girip denedinizmi, duz yolda titreme falan yok.

hocam titremeden ki kastınız araçtamı yoksa vites bolgesindemi?

Geri