Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aktif fren sistemi ile ilgili uyarı alan yada yolda gderken onunuz bosken sag serıttekı aracı sız fren yapınca yavaslamak ıcın (vırajlı yolda) onunuzde sanıp kaza var dıye aktıf fren sıstemı aracınızı durdurdumu full donanım kadjarım var otomatık vıtes dızel

Merhaba

Öncelikle kendinizi üye tanıtım formuna göre Burdan tanıtabilirseniz seviniriz.

aktif fren sistemi ile ilgili uyarı alan yada yolda gderken onunuz bosken sag serıttekı aracı sız fren yapınca yavaslamak ıcın (vırajlı yolda) onunuzde sanıp kaza var dıye aktıf fren sıstemı aracınızı durdurdumu full donanım kadjarım var otomatık vıtes dızel

afu sizi durdurmaz sanirim acil fren sistemi başka birşeydir...

Arkadaşlar arabada ufak bir çizik oldu sedef beyaz olduğu için servis rotüş olmaz diyor, sedef beyazın renk kodunu nasıl bulurum acaba veya rotüş nasıl yaptırırım. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Tam bagajda oldu çok kötü gözüküyor.

Arkadaşlar arabada ufak bir çizik oldu sedef beyaz olduğu için servis rotüş olmaz diyor, sedef beyazın renk kodunu nasıl bulurum acaba veya rotüş nasıl yaptırırım. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Tam bagajda oldu çok kötü gözüküyor.

Gecmis olsun, foto ekleme sansiniz varmi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

afu sizi durdurmaz sanirim acil fren sistemi başka birşeydir...

Aktif acil fren destek sistemi uyarı vererek ben frene dokununca sag serıttekı arabayı onumde algılayıp aracı durdurdu anıden sızı solluyan bırı olursada siz uygun zamanda frene basarsanız arac duruyor maıs bu konu ustunde yazım update ı yapıyor ... ) aracımda guncelleme yapıldı test asamasındayız bakalım durum ne olacak

Arkadaşlar selamlar aranıza sedef beyaz 1.5 edc icon kadjar ile katılmış bulunuyorum foruma yeni üye oldum aracımla ilgili bir sorun hakkında sizlere danışmak istedim arka tamponunun hemen üzerindeki stop lambaları değil onun altında arka sis lambası olduğunu düşündüğüm lambaların iki taraftakide gevşek gibi geldi bana elimle oynattıgımda hafifçe sağa sola ve aşağı yukarı oynuyor sizin kadjarlardada durum böylemi yoksa benim lambalar gevşekmi bulunduğum ilçede servis ve başka kadjar olmadığı için sizlere sormayı uygun buldum ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Probleme ait resim veya video çekip gönderebilirseniz yardımcı olacak arkadaşlar için kolaylık olacaktır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Probleme ait resim veya video çekip gönderebilirseniz yardımcı olacak arkadaşlar için kolaylık olacaktır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında resim veye video gerektiren bir durum değil elimle bir ucunda bastırınca diğer ucu dışa doğru çıkıyor ayrıca tırnakla kaldırınca yukarıyada hareket ediyor arka sis lambaları

Aktif acil fren destek sistemi uyarı vererek ben frene dokununca sag serıttekı arabayı onumde algılayıp aracı durdurdu anıden sızı solluyan bırı olursada siz uygun zamanda frene basarsanız arac duruyor maıs bu konu ustunde yazım update ı yapıyor ... ) aracımda guncelleme yapıldı test asamasındayız bakalım durum ne olacak

Aktif acil fren destek sistemi siz frene dokunmadan devreye girmiyor mu ? Sistem otomatik çalışmıyor mu ?

işin ilginci frene biraz sertce basma durumunda aktıf fren sstemı kaza var algısı olusturup devreye alıyor kendını normal sartlarda bu durum yok radar sag şerıtte ki aracı onunde algılıyor sızde frenle bunu teyıt etmıs oluyor gıbı sınız kamera takıp vıdeolu kayıt deneyecegım bakalım lınk uretebılırsem hep beraber gorecegız ne oldugunu bazı updateler yapıldı su an 1 kere uyarı aldım arabadan frenleme yapmadı km yaptıkca test edıyoruz hayırlı guzel forumlar

Geri