İstediğim Gibi Olmadı Çok Şanssızım Fakat Buna da Şükür :)

elinize sağlık imkanlar dahilinde iyi bir iş çıkarmışsınız :):masallah siziin halinizi görünce kendimi oldukça şanslı hissettim. evim bahçeli ve istediğim zaman suyla yıkayıp süpürgeyle süpüre biliyorum arabamı, ancak elde imkan olunca fazla kullanmıyor insan ayda bir anca temizliyorum hehe

Aradaki 7 Farki Bulunnnn hehe hehe hehe

Birisi Acilarin Çocugu Küçük Emrah

Diğeri İse Açilarin Arabasi Kirden Pislikten Görünmeyen Fluence :)

Ben Bir Fark Bulamadimm İkisininde Durumu İçler Acisi hehe hehe hehe

Bakişlari Bile Ayni hehe hehe

hehe hehe hehe hehe ALLAH ım yareppim :D :D bulduğu şeyede bak hele arabanın adını değiştirdin bundan sonra acıların çoçuğu küçük J/Fluence olacak hehe hehe hehe

fark var aslında bizimkinin gözleri daha çekik :D :D

elinize sağlık imkanlar dahilinde iyi bir iş çıkarmışsınız :):masallah siziin halinizi görünce kendimi oldukça şanslı hissettim. evim bahçeli ve istediğim zaman suyla yıkayıp süpürgeyle süpüre biliyorum arabamı, ancak elde imkan olunca fazla kullanmıyor insan ayda bir anca temizliyorum hehe

anca bu kadar oluyo fazla da uğraşmak istemedim yağmurun yağacağını biliyodum yağdı da :D

teşekkür ederim

Yikandiktan Sonra Düzeldi Gözleri , Biraz Olsun Kendine Geldi :)

Bu AArada Bize Hiç Söylemiyosunnnnn Bak Ne Buuldummmm Senin Temizlik Setini Buldummm Bakiii hehe hehe hehe

103383685.jpg

Yikandiktan Sonra Düzeldi Gözleri , Biraz Olsun Kendine Geldi :)

Bu AArada Bize Hiç Söylemiyosunnnnn Bak Ne Buuldummmm Senin Temizlik Setini Buldummm Bakiii hehe hehe hehe

103383685.jpg

hehe hehe hehe hehe :yer :yer :yer anca kurtardı napsın zavallı :D :D :D hehe hehe hehe hehe hehe

Veee Son Periyottada Bunu Kullanmişsin Öyle Duyum Aldimmm :) :) hehe hehe hehe

400_buyuk.jpg

Veee Son Periyottada Bunu Kullanmişsin Öyle Duyum Aldimmm :) :) hehe hehe hehe

400_buyuk.jpg

hehe hehe hehe evett lastik parlatıyorum eski usul :D eskiden lastik parlatıcımı vardı sürerdik arap sabununu hehe hehe hehe

ama bu gerçekten dğru babama arkadaşı sileceklere sür gıcırdamaz demiş az bir şey sürmüş hala gıcırdıyor hehe hehe tam üstüne bastınnn :D :D

Senin Arabada Lastik Varmi Yaa ? Ben Göremedim

7772_10200569438558018_275977248_n.jpg

Bu Lastikse Bizim ki Ne Abi :) hehe hehe hehe

Bunun Neresini Parlaticaksin , Kirden Parliyor Zatennn hehe hehe

Maşallah Bembeyazzz :)

Geri