İstediğim Gibi Olmadı Çok Şanssızım Fakat Buna da Şükür :)

@Baki Cali
Abi Benimde İstediğim Gibi Olmadı rfc izmir Ekibi Buluşma Yapıyolar. Konu Açmıyolar Kafalarına Göre 4-5 Kişi Buluşuyolar Takılıyolar. Okadarda Bas Bas Bağırdık Bizide Çağırın Buluşmalarda görüşmek İStiyoruz Diye.
:anla

reşat şirin e özel mesaj gönder :eyv :eyv katsınlar senide aralarına sticker töreni görelim :)

ben yaptıracaktım sticker reklamcı kapalı 3 gündür :S

reşat şirin e özel mesaj gönder :eyv :eyv katsınlar senide aralarına sticker töreni görelim :)

ben yaptıracaktım sticker reklamcı kapalı 3 gündür :S
Abi Yolladım mesaj. Sende Bi Ekleyi Ver Beni Attığın Linkte Arkadaşlık İsteği yolluyamıyorum :D Özel Mesaj Kutunda Dolu. https://www.facebook.com/IEndLessLoVe35I

Emeğine sağlık bence en azından kir erozyonundan korumuş olman bile önemli :eyv istediğin gibi olduğunda tekrar paylaşımlarını bekliyoruz

Emeğine sağlık bence en azından kir erozyonundan korumuş olman bile önemli :eyv istediğin gibi olduğunda tekrar paylaşımlarını bekliyoruz

inşallah murat abi teşekkür ederim gerçekten kabası gitti salgın hastalık taşıyordu resmen hehe hehe

aracın yanına indim penseyle plakalık iptalinin diğer kısmını gerçekleştirdim :D

1544486_10200571015437439_704180486_n.jpg

sonuç süper oldu bakımdan sonra yine aynısını yapıcam hem üst tarafının durmasıda şekil oldu :D :D

1505448_10200571016117456_701367535_n.jpg

Plakalık iptali olayı süperdi :)

Geri