hehe teşekkürler gerçekten çok yakıştı tembel işi kim çıkarcak o vidaları bi daha takıcak) bir dahaki bakımda tamamiyle yaparım qw

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehe teşekkürler gerçekten çok yakıştı tembel işi kim çıkarcak o vidaları bi daha takıcak) bir dahaki bakımda tamamiyle yaparım qw
Plakalık takmazsan plakanın vidalarının altına tüp contası koy ses yapmaz
![]()
Vay be Ne Temzilikmiş 7 sayfayı doldurduk 10'a Doğru ilerliyoruz hehe hehe Süper yaa
Bundan böyle bende Baştan sağma temizlik yapacağım hehe hehe
hehe hehe En Çokta Ona sevindik zaten Bu plakalık İptali TR TekEmsalsiz hehe hehe
Jet Fluancemizi Seviyorum Bakim Allah Nazarlardan Kem Gözlerden Saklasın..
![]()
Adam Bir Araba Yikadi Forum Yerinden Oynadi hehe hehe hehe
![]()
Bu Resimde ;
Baki Cali : bu insanlar tam bir öküz ne alıp veremedikleri var anlamadımyumurtamı başka birşey mi çözemedim kuş pisliği değil
Bunu Yapan Vatandaş : Baki Normal Sekilde Yolda gidiyor , yukaridan bir ses HANİM ÇÖPLERİ HAZİRLA ÇÖP ARABASİ GELİYOR.. Baki Sokaktan Gecerken Torbalar , Yumurtalar Hepsi Arabanin Üstüne Tabi İnsanlarda Hakli Araba Kirden Görünmüyorrrrrrr hehe hehe hehe
Bu Arabayi Benzinlik Kova Falan Paklamazzzzzz Bunu Tuzlu Suda 1 Sene Bekletcezzz , Sonra Alip 6 Ayda Tatli Suda Bekleticez , Sonra Sitedeki 27.000 Kişi Bir Çalişma Yapip Bu Arabayi Temizliğe Başlicaz Sabah Akşam hehe hehe hehe Belkkiiiii Anca Öyle Adam Edebiliriz... hehe hehe hehe
Kardeşimsinnnn ALLAH Kaza Bela Vermesin İş Yoğunluğundan , Üşengeçlikten , Bazende Pis Gezelim Hepmi Temiz Olucak Demekten Firsat Bulup Yikayamiyoruz Araçlarimizi Seni Çok İyi Anliyorum Ama
Bu KAdarda Pis Olunmazki Arkadaşşşşşş hehe hehe hehe