İstediğim Gibi Olmadı Çok Şanssızım Fakat Buna da Şükür :)

hehe teşekkürler gerçekten çok yakıştı tembel işi kim çıkarcak o vidaları bi daha takıcak :)) bir dahaki bakımda tamamiyle yaparım qw

:) Plakalık takmazsan plakanın vidalarının altına tüp contası koy ses yapmaz :)

Vay be Ne Temzilikmiş 7 sayfayı doldurduk 10'a Doğru ilerliyoruz hehe hehe Süper yaa :)

Bundan böyle bende Baştan sağma temizlik yapacağım hehe hehe

hehe hehe hehe iyi temizlik yapsam üzülecektim yağmur yağıyor şuan gözünü seveyim kaba kiri gidermenin :yer :yer ben de şoktayım üstelik kısa bir sürede oldu bu maşallah :D plakalığıda iptal ettik sayılır :cool:

hehe hehe En Çokta Ona sevindik zaten Bu plakalık İptali TR Tek :) Emsalsiz hehe hehe

teşekkür ederim kardeşim hehe hehe :yer :yer üstüne tanımam çok şeker durdu birde kenarlıda kalın oldu miss bir sayfa geride bulabilirsin son halini :D

Jet Fluancemizi Seviyorum Bakim Allah Nazarlardan Kem Gözlerden Saklasın..

:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah:masallah

teşekkür ederim kubilay ALLAH seni de canlarından ayırmasın inşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle :eyv

:masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah :masallah

Adam Bir Araba Yikadi Forum Yerinden Oynadi hehe hehe hehe

1896933_10200569435917952_2081821907_n.jpg

Bu Resimde ;

Baki Cali : bu insanlar tam bir öküz ne alıp veremedikleri var anlamadım :mad: yumurtamı başka birşey mi çözemedim kuş pisliği değil

Bunu Yapan Vatandaş : Baki Normal Sekilde Yolda gidiyor , yukaridan bir ses HANİM ÇÖPLERİ HAZİRLA ÇÖP ARABASİ GELİYOR.. Baki Sokaktan Gecerken Torbalar , Yumurtalar Hepsi Arabanin Üstüne Tabi İnsanlarda Hakli Araba Kirden Görünmüyorrrrrrr hehe hehe hehe

Bu Arabayi Benzinlik Kova Falan Paklamazzzzzz Bunu Tuzlu Suda 1 Sene Bekletcezzz , Sonra Alip 6 Ayda Tatli Suda Bekleticez , Sonra Sitedeki 27.000 Kişi Bir Çalişma Yapip Bu Arabayi Temizliğe Başlicaz Sabah Akşam hehe hehe hehe Belkkiiiii Anca Öyle Adam Edebiliriz... hehe hehe hehe

Adam Bir Araba Yikadi Forum Yerinden Oynadi hehe hehe hehe

1896933_10200569435917952_2081821907_n.jpg

Bu Resimde ;

Baki Cali : bu insanlar tam bir öküz ne alıp veremedikleri var anlamadım :mad: yumurtamı başka birşey mi çözemedim kuş pisliği değil

Bunu Yapan Vatandaş : Baki Normal Sekilde Yolda gidiyor , yukaridan bir ses HANİM ÇÖPLERİ HAZİRLA ÇÖP ARABASİ GELİYOR.. Baki Sokaktan Gecerken Torbalar , Yumurtalar Hepsi Arabanin Üstüne Tabi İnsanlarda Hakli Araba Kirden Görünmüyorrrrrrr hehe hehe hehe

Bu Arabayi Benzinlik Kova Falan Paklamazzzzzz Bunu Tuzlu Suda 1 Sene Bekletcezzz , Sonra Alip 6 Ayda Tatli Suda Bekleticez , Sonra Sitedeki 27.000 Kişi Bir Çalişma Yapip Bu Arabayi Temizliğe Başlicaz Sabah Akşam hehe hehe hehe Belkkiiiii Anca Öyle Adam Edebiliriz... hehe hehe hehe

hayyy ALLAH iyiliğini versin hehe hehe hehe hehe :yer :yer :yer babamda bana bakıyo karşıdan ne gülüyon diye okutucam bunuda ona :D :D çöp arabasıymış iyilikte yaramıyo hehe hehe

ALLAH ta seni güldürsün inşallah ufak bir talihsizlik yaşadım sadece ama iyi oldu yağmur var istanbul da

kahkaha atmamak için zor tutuyorum kendimi gecenin bir körü hahahahahaha :D :D

Kardeşimsinnnn ALLAH Kaza Bela Vermesin İş Yoğunluğundan , Üşengeçlikten , Bazende Pis Gezelim Hepmi Temiz Olucak Demekten Firsat Bulup Yikayamiyoruz Araçlarimizi Seni Çok İyi Anliyorum Ama

Bu KAdarda Pis Olunmazki Arkadaşşşşşş hehe hehe hehe

Kardeşimsinnnn ALLAH Kaza Bela Vermesin İş Yoğunluğundan , Üşengeçlikten , Bazende Pis Gezelim Hepmi Temiz Olucak Demekten Firsat Bulup Yikayamiyoruz Araçlarimizi Seni Çok İyi Anliyorum Ama

Bu KAdarda Pis Olunmazki Arkadaşşşşşş hehe hehe hehe

hehe hehe hehe her ne kadar boy abdesti aldıramasakta bir teyemmüm yaptırdık oda yağmurla bozuldu hehe hehe hehe

hadi yap bi güzel espri daha çıkarırsın sen fotolardan yatmadan önce son bir kez daha güleyim :D :D :yer :yer

Geri