İstediğim Gibi Olmadı Çok Şanssızım Fakat Buna da Şükür :)

Senin Arabada Lastik Varmi Yaa ? Ben Göremedim

7772_10200569438558018_275977248_n.jpg

Bu Lastikse Bizim ki Ne Abi :) hehe hehe hehe

Bunun Neresini Parlaticaksin , Kirden Parliyor Zatennn hehe hehe

Maşallah Bembeyazzz :)

doğal parlatma ürünü bu canım yeni çıktı denemesi bedava :D ben memnun kaldım lastiğe zarar vermiyor hehe hehe hehe

Tamam Ugrasmicam Daha Fazlaaa hehe hehe hehe

Tamam Ugrasmicam Daha Fazlaaa hehe hehe hehe

hehe hehe hehe hehe tamam kardeşim sen bilirsin yorduk senide ALLAH senide güldürsün inşallah gece gece iyi güldüm valla ALLAH razı olsun süperdi valla :eyv :eyv özellikle şu adamın hanımına seslenmesi herkesin dalga geçtiği bir şeyi unuttun yanlız :D öyle böyle ama süper duruyomuş o ya :D bkz. plakalık iptali ıslık :D

Açma İstersen O Konuyu Hiç :) :)

Şaka Maka Yer Yer Yipranmalar War Araçta Sizden Kaynaklimi Yoksa Karşi Taraftanmi ?

Açma İstersen O Konuyu Hiç :) :)

Şaka Maka Yer Yer Yipranmalar War Araçta Sizden Kaynaklimi Yoksa Karşi Taraftanmi ?

:D :D

valla aldığımızdan beri öyle bizde olanları söyleyeyim sana

-resimde gördüğün göçükle ikiside park halinde oldu
-tamponun sağ tarafına sürtmüşler park halindeyken belli bile değil
-aldığımız gün gıçıklığınamıdır nedendir arka kapıyı çizdiler aldığımız gün daha belki vardı ama ben farketmedim gözüme çarpmadı
-altınşehir de köy gibi bir yere gittim taşlı yol rampa vardı yapıştırdım bir şey fırladı çat etti babam ertesi gün arabayı yıkarken kaputta ezik var dedi çok ufak

başkada olmadı bizde çok şükür diğerleri hep diğer kullanıcıdan kalma tamponda derin çizik varmış rötüş yapmışlar tamponlar kötü rötüş boya yapıldıktan sonra adam olur ama harita gibi tamponlar tahminimce sürücüsü bayanmış garanti belgesinin içinde doğum kağıdı felan buldum hehe hehe

hehe hehe Anladimmm İlerleyen Zamanlarda Biraz Durumu Düzeltirseniz Yaptirin Bence Oralari Aracin Değeri Düşmesin :eyv :eyv

hehe hehe Anladimmm İlerleyen Zamanlarda Biraz Durumu Düzeltirseniz Yaptirin Bence Oralari Aracin Değeri Düşmesin :eyv :eyv

kapıyı yaptıcapız az çok aracı belirledim gibi resmi var elimde sahibinden de gördüm ford focus 2010 yarın atarım inceleriz yatmaya gidiyorum şimdi değer düşürecek bir şey yok araçta aldığımız gibi duruyo çamurluk boyasız düzeliyo nazarlık diye yaptırmak istemiyoruz kapıyı yaptırırız açılıp kapanınca çok ses yapıyo kasma var başka ne gördün ki sen

Resimlerde Görünenlerden Bahsediyorum Bişey Gördüğümden Değil , Diğerleri Sorun Değilde Kapi Sikinti Yaratabilir Kasiyosa .. :( :(

İyi Geceler Kardeşim ALLAH Emanet :eyv

Ellerine sağlık Baki. Buda yeter şimdilik. Zaten yağışlar var, yaza doğru detaylı bir temizlik şart ama. Allah kaza bela vermesin.:eyv

Adam bir araba yıkadı 10 sayfa yorum yazıldı , vay arkadas biz yikiyoruz bakan bile olmuyorr " amannn yinemi " diyip..

Ama insanlarda hakli bakiden böyle bir şey beklemdikleri için basliği okuyorlar " hadi canım baki arabamı yıkamış " diyip bakiyorlar konuya ve bu gercekleşincede şaşkınlıklarını klavyeye dokuyorlar hehe hehe hehe

Geri