İstediğim Gibi Olmadı Çok Şanssızım Fakat Buna da Şükür :)

Abi Tamir ettirmeye kalksan. macun boya felan orjinallik gidicek.

Abi Tamir ettirmeye kalksan. macun boya felan orjinallik gidicek.

kapıya belden aşağı lokal boya yapılcak plakayı okuyabiliyomusun eklediğim resimlerden ve bu araba konusunda senın yorumun ne sence bu mu ben çok ortak yanını gördüm üstelik sabahın bi körü o araç anca mahalleden bi yerden çıkar

plakayı ben Ts 5628 Yada Zs 5628 olarak okudum

Vallahi ben kilitlemedim :)

Btam tersi konunun 20 25 hatta 50 sayfa olmasini bekliyorum hehe

R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 Pro İle Gönderildi

inşallah kardeşim onun için yeni konu açma gereği duymadım 1 sayfa gerideki konuma cevap verirsen çok makbule geçer :D

Araçin Trend oldugu ap acik belli.

Plakayi okumak cook guc fotolarini paylastigin aracin baska kamera kayitlarina bakmalisin o guzargah uzerinde baska dukkan ve isyerlerinin guvenlik kamerasini iyice bir aristirmak sart

ilanda trend yazmıyodu titanium yazıyodu ilanın süresi bitmiş :( kimse kayıtları vermedi malesef piyasa üçkağıtçı olmuş bir bu 2 yer verdi ALLAH razı olsun

Bu cahil milletimiz yokmu ahhh ahhhh

Sanki Resmi kurumda vermiyor halbuki resmi yerler bu gibi durumlarda kayitlari veriyor neyse.

Bu arac emin ol trend ve filo aracina benziyor gibi tam emin degilim sezdigim bu

belediye bile verdi yahu valla çok şey demek isterdimde neyse bence çarpıp kaçan araç bu herşeyiyle anlattım sigortadan bakacağım artık hoş bayağı naz yapıcak 2 ay sonra ama napayım ben naz yapsa bile o şüphe korkusu içine yeter başka kişilerin canı yanmaz en azından

Geri