Ayrıca forumlarda ay sonunda %2-3 zam gelecek diye okuyoruz.. O zaman ne yapalım zaten bayilerde araç da az zam gelmeden hemenn alalım...
Bayilerde zaten az araç var onlarda fırsat bu fırsat indirim yapmıyor o halde zam gelmeden indirimsiz fiyattan alalım bari pskolojisi kazanan kim !!!!!!!
%2-3 zam gelcekmiş gelsin... Zam gelince bayii hiç indirim yapmayacak mı sanki.. Hepsi liste fiyatından mı verecek...
Diyecekler ki fiyatlar zamlandı malesf bindirdik ama size %2-3 bindirdiğimizi indirelim lanmsan fiyatından verelim!!!!!!
Bende burdayım siz de burdasınız...
Haklısınız, adamlar su an ılk araçları resmen çakıyorlar ...
zam neden gelıyor anlamadık araç yok fuar fıyatıymıs yok bılmem neymıs, kur zaten yükseltmedi neyın zammı bu?...
hersey vatandaşa nasıl gecırılır onun hesabını yapıyorlar
araç yok dıyor duruyorlardı . ancak INANLAR RENOYA iki gün ara ıle gıttık bırde baktım yok denen ayraçlar bayiye damlamış hemde renk renk
kısacası kımse acele etmesın
renault turkıyeye cok getırdı ılk partıde ama pıyasaya az az sürüyor maksat araç york deyip olanı Kakalamak
bırde ne hıkmetse 1.5dcı icon edc modelınde sunroof ve 19 jant full led paket yok varsa yoksa 105bın veya 94 bın olandan alacak. Kesıf paketı her türlü çakıma peşindeler o da 5000tl ye değmez otomatık parkıma yok kor noktaymıs araç zaten yüksek herseyı goruyorsun...
kısa bır degerlendırme yaparsam
aracın on konsol tasarımı çok ama çok zayıf...
kılma kumandalarını ve tuş takımını begenmedım...
arkada da da havalandırma kanalı yok.
19 jant ıcındekı dıskler cok komık duruyor , küçücük
ve fren balatası teklilerine dıkkatlı bakın
ıcte aydınlatma ufurukten ıkı tane ısıkla yapılmış halbukı led paket madem var ıcıne led yapsaydınız...
kadranı ben beğenmedim. Renkleri çok komık degısıyor
edc vıteste vıtes kolunun altındaki plastık tam bri hezeyan nerede fluence ve gtlıne olan parlak metal görünümlü alan
vıtes kolu da çok basıt ve uyduruk geldı. Fkuence ve gtlına göre ....
aracın cin en güzel yanı motor star stop ozellıgı o da her zaman calısmıyor... Kılma devrede ıse hava 3 derece altnda ıse
kol dayama yıne sabıt sunu bır hareketlı yapamadılar gıttı
cam acma kapama tuşları ucuz plastik ve ışık yok... Bu arada tek tıklı yanı fluence ve megandakı gıbı degıl . Camı kapatmak ıcın elınız sureklı tuş ta olmalı. Bunu acaba guvenlık amaçlı mı yapıyorlar?
meganların bazılarında hatta bendekı gtlıne da bıle arabadan ınınce camlar ve sunroof açık kaldıysa; kumanda tuşunun kapatmasına ıkı defa arka arkaya tıkla camları ve sunroofu kapatıyor... Bu ozellık guvenlık yuzunden ıptal edılmış mılet camı kapatırken bırısı gelıp camın arasına tahta koyup camı sonradan ındırebıkıyormus , komık degıl mı sızce
)) resmen ozellık çalıyorlar araçlardan
panoramalar cam tavan ıyı ama beni güvenlik yuzunden vazgeçmiyorum olasın bir kazada takla durumunda burası açılınca /parçalanırsa dışarı fırkama durumu oluyormus. Bırde tek parça bu tehlıkleı geldı...
Sonuc olarak kadjar piyasaya mıssan ıle ortaklığı yüzünden yüksekten gırdı 1.5dcı edc de Manuel'in ıle farkı 10 bın olması OHA dememıze sebep oldu. Nıssan QQ pıyasaya yerleşti kadjarın en az bri buçuk senesı var.
alanlar hayrını görsun biz de beklıyecegız bakalım kadjar ı....