Istanbuldan kadjar almayi düşünenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyazq3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BugünTam Full 1.5 edc disel Kadjar test sürüşü yaptım....Düşündüğümden çok daha beğendim...Motor Çok Yeterli Şanzıman mükemmel,,Detayları Daha Sonra Yazarım..Ve keşif ,kutup ve panorama cam tavansizi 1.5 edc disel için 92 .900 e anlaştım...

Merhaba

bugun ordaydım sızın aracı opsıyonladıgınızı soyledı arkadas.

1.5dcı edc ıcon ( led ve 19 çant yok ıse zaten satış fiyatı 92.700) eger led ve 19 çant varsa süper fıyat

hayırlı olsun kazsanız belasız kullanın...

Freelander 2 verilip kadjar alınır mı, soruyorum kendime..

Aciklanan fiyatlar 30 hazirana kadar gecerliymis. Dolayisiyla temmuzda %2,5 zam duyumlari dogru galiba.

Zam yaparlarsa anlamsız olur. Kur düşüyor. Kendi bacaklarına sıkarlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fiyatlar 1 temmuzdan itibaren artış olacak bayiden de bana öyle söylediler. ayrıca 1.5 dci icon edc versiyonunuda test ettim öncelikle farların aydınatması göstergeler lcd olmasına ragmen cok net ve gece görüşü cok güzel. dokunmatik ekran bir harika. motor ve şanzıman konusuna gelince şanzıman sarsıntısız bir şekilde geçiyor 1.5 motor gayet yeterli ama daha performanslı kullanmk istiyorsam 1.6 yi tercih ediniz derim. yine QQ deki gibi elektrikli aynaların illa içeriden acılıp kapanması cam dügmelerinin aydınlatmaması olmaması cok sacmalık. start-stop sistemi gayet güzel calısıyor ben bi sorun görmedim yalıtımsa yeterli.arabayla 120 km kadar cıktım hiç hızı belli etmiyor kesinlikle arabanın arkasında da oturmak ayrıca bir keyif tabi cam tavan icin gcerli :)

Arkadaşlar Ben Kadjardan Vazgeçtim,,,En önemi nedeni 1.81 boyda biraz sıkıntı oldu ,,basık geldi .epeyde pahalıydı,,.bende opel mokka otomotik dizel i 3 kez test ettim ve onda karar kıldım navigasyon ve görüş kamerası paketi ilave ettirdim toplam njoy olarak 81.800 tl . 136 B.G 320 N m Tork..
Alanlara Hayırlı Olsun.

opel mokkayı ben de inceledim ama mokka ile kadjar ferahlık açısından kıyaslanmaz bence, kadjar 1 gömek üstün.
ama fiyat konusunda haklısınız. hayırlı olsun aracınız.

Ayrıca forumlarda ay sonunda %2-3 zam gelecek diye okuyoruz.. O zaman ne yapalım zaten bayilerde araç da az zam gelmeden hemenn alalım...

Bayilerde zaten az araç var onlarda fırsat bu fırsat indirim yapmıyor o halde zam gelmeden indirimsiz fiyattan alalım bari pskolojisi kazanan kim !!!!!!!

%2-3 zam gelcekmiş gelsin... Zam gelince bayii hiç indirim yapmayacak mı sanki.. Hepsi liste fiyatından mı verecek...

Diyecekler ki fiyatlar zamlandı malesf bindirdik ama size %2-3 bindirdiğimizi indirelim lanmsan fiyatından verelim!!!!!!

Bende burdayım siz de burdasınız...​

Geri