Istanbuldan kadjar almayi düşünenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyazq3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadajlar bu kadjar piyasayı sallıcayacak gibi gözüküyor

BugünTam Full 1.5 edc disel Kadjar test sürüşü yaptım....Düşündüğümden çok daha beğendim...Motor Çok Yeterli Şanzıman mükemmel,,Detayları Daha Sonra Yazarım..Ve keşif ,kutup ve panorama cam tavansizi 1.5 edc disel için 92 .900 e anlaştım...

Test surusunu nerde hangi bayide yaptiniz

92.700₺ liste fiyatı değil mi? İndirim yapmıyorlar mı?

Istanbul zeytinburnu Hedef Oto,,,,Liste. Fiyatı 97.000 kusurdu 4100 tl ındirim yaptılar 92.900 tl takas aracimada 900 tl destek le 92.000 e geldi.

Hayırlı olsunaracınız. Bende zeytinburnundayım. Hedef'e gidip aracı incelerim. Fakat fiyatlar çok yüksek.. Bu fiyatlara bu aracı satamazlar gibi görünüyor. Koaleos faciası kaçınılmaz gibi duruyor. Sizde yazılarınızda 85.000₺ bekliyorum çıkış fiyatı demiştiniz, ona rağmen aracı aldıysanız demek aşık oldunuz. Ne diyelim hayırlı olsun.

BugünTam Full 1.5 edc disel Kadjar test sürüşü yaptım....Düşündüğümden çok daha beğendim...Motor Çok Yeterli Şanzıman mükemmel,,Detayları Daha Sonra Yazarım..Ve keşif ,kutup ve panorama cam tavansizi 1.5 edc disel için 92 .900 e anlaştım...

Hocam dün hemen atlamayın fiyatlar düşecek diyordunuz bugün siz atlamışsınız :) Hayırlı olsun..

Aldığınız aracın aynısı +++ metalik boya oyak indirimiyle 89.500e vermişler ankarada

1.5 edc İcon modeli mi ?ben 85000_95.000 arası dedim touch ve icon olarak soylemek istedim,,,85000 e veren varsa hangi bayi söyleyin ordan alayım henüz para yatirmadim yarına kadar opsiyonum var..

900 tl de takas desteği almıştım 92.000 e geldi

Daha fiyatlar açıklanmadı bayiler kafasına göre fiyat veriyor. İntenete girip araştırın herkes farklı fiyaf konuşuyor. Ne zaman fiyat renault sitesinde açıklanır o zaman netleşir herşey. Bence 89.500₺'de pahalı. 85.000 -87.000 gibi liste fiyatı Lansman veya kampanya neyse yapılacaktır. Zaten 1.5 icon + dizel otomatik + sedef beyaz olan aracı 87.000 ₺ olarak alan var. İnterneti kurcalarsanız görürsünüz. Doğru veya yalan orasını ben bilemem. Ama liste fiyatı resmi olarak açıklanmayı aracı ben almam. Alanada saygı duyarım. Ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi hemen atlamamk lazım. Acele işe herşey karışır.

Geri