Istanbuldan kadjar almayi düşünenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyazq3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar.bayilere sadece otomatik vites icon gelmiş. acaba manuelinin başlangıç modelini sipariş etsek en geç ne kadar sürede teslim ederler acaba??? bizim bayi tam olarak cvp veremiyorda. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...ayrıca listede anahtar teslim fiyat diyor bayiler mtv ve trafik sigortasını siz ödeyeceksiniz diyor
İnanlar da 1.2 TCe 130 HP düz vitesli TOUCH var, üzerindeki opsiyonlarla ve siyah metalik renk farkıyla 74000 lira...

1.5 ıcon düz vites başlangıç modeli için demiştim ben...

1.2 Turbo neden Icon donanımla alınmıyor ki? Ah Renault Türkiye ah.

Sizce hangisi doğru???

diğer sayfaya yazdım ama buraya da yazayım 19 luk jantın 3.8 17 lik standart icon jantında 3.6 gözüküyor sitede de zaten.

Katolog değeri 17inç sehir dışı 3.6...

3.8 de ortalama değer yanlışlık yok

Henüz alıp yorum atan daha olmadı herhalde bugün tekrar mais istinyeye gittim bir konuda ses sistemi zayıf denmişti radyoyu denedim ses gerçekten kalitesiz geldi. Bayi aracı teslim etsede forumlardaki kullanmayan yorumlarına bakıp soğumasam bari araçtan. Araçtaki tek korkum kokpite gelecek ses seviyesi inşallah bu konuda yalıtım iyidir, zira ben yıllardır benzinli araç kullandığımdan dizel motor sesinden rahatsız olmam

Henüz alıp yorum atan daha olmadı herhalde bugün tekrar mais istinyeye gittim bir konuda ses sistemi zayıf denmişti radyoyu denedim ses gerçekten kalitesiz geldi. Bayi aracı teslim etsede forumlardaki kullanmayan yorumlarına bakıp soğumasam bari araçtan. Araçtaki tek korkum kokpite gelecek ses seviyesi inşallah bu konuda yalıtım iyidir, zira ben yıllardır benzinli araç kullandığımdan dizel motor sesinden rahatsız olmam
Motor sesi içeri çok az geliyor kardeşim, eklediğim videoyu izlemedin mi ?

Sesi zayıf diyen bendim.. Bose ses sistemi opsiyon herhalde ve türkiyeye gelmedi şimdilik..

Geri