Istanbuldan kadjar almayi düşünenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyazq3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada start-stop var 1.5 dcı larda. Ben aracın çalışıp çalışmadığını anlayamadım trafikte durduğumuz zaman. 1.5 dcı lar içinde yalıtım olarak en iyisi. Motorda da farklılık olabilir. Ancak ses sistemi bana da yetersiz geldi. Genel olarak Renaultların bası zayıf oluyor sanki.

Kadjar yere bastığı alan olarak bir Sedan focus la aynı ama yüksek işte ve içi bafaji kaskai ye göre üç boyuttan da hissedilir derecede buyuk ve biraz daha guzel lakin kaskai nin dış tasarımnın daha onde olduğunu dosunuyorum.ben kullanisli ligi on planda tuttuğum icin (Nitekim sedan araçları eleyisim de bu aynı paraya bir dizel otomatik audi a3 alabiliedim mesela) kadjar diyorum.artık sedanin devri geciyo.ben de istanbul bayilerinde kadjar baktim .bayilerde fiyatlar çok yakin ve kadjarda mesela birisi sürekli aracı rezerve etmiş. Az da buluyorsunuz ve istediğinizin azı ya da fazla paketlisi var.birkaç bin fazla verip alacam sanki artik.çünkü Yakış az servis bakımı cazip ve yaygin

Kadjar İyi satacak arkadaşlar aranızda sigortacı varsa alınan tekliflere baksın:) Dolu araç bayilerde bulmak zor artık reno orta sınıfın üzerinde araçlar üretiyor espace, 2016 da lüx sedan geliyor (latutude tarzı 1.6 EDC ) birde XTrail şasesi üzerinde bi Compact SUV bence alan kazanır. kadjardaki eksikleri sayarken birde yorgunluk tespit sistemini unuttuk QQ da var da bize yokmu ?

Ağustosta Hyundai tucson satışa çıkacak. onuda değerlendirip karar vereceğim.

Tucson İngiltere'de baz modelde Kadjar'dan 700 pound daha pahallı satışa sunuldu. 1.6 benzinli 132 hp, 1.7 dizel 116 hp, 2.0 dizel 136 hp motor seçenekleri var. Bizde ancak 1.6 benzinli satılır, ona da tüpsüz binilmez. Ayrıca ben fuarda Tucson'u inceledim. Dış tasarımı çok güzel ama iç mekanda malzeme kalitesi İ20'den kötü, çok büyük hayal kırıklığıydı. Belki satışa sunulacak araçlarda iyileştirme yaparlar.

Aracı teslim aldık karışık gibi dursada güzel bir araç yerden yüksek, yanlız benim araç mı o dayanıklık testi yapılan çözemedim 2 tane aldık benimkinde ön konsol vites arasından acayip gıcırtı ve sol kapıdaki hoparlörden gelen patlak sesi geliyor pazartesi servise götüreceğim 😢 sanırım. halk olarak showroomdaki araçlara gavur muamelesi yapıyoruz bende showroomdan araç almam diyordum aldım umarım gıcırdama ları giderirler şans işte.
Araç yol sesi, çekiş yalıtım olarak mükemmel

Ayrıca kendi kendine park etmeyi de denedim çalışılması lazım diye yazanlar olmuş bence sisteme alışmanız lazım sıfır hata milimetrik park ediyor park ettiği yerden çıkmak bile zor başaralı sistem

Aracı teslim aldık karışık gibi dursada güzel bir araç yerden yüksek, yanlız benim araç mı o dayanıklık testi yapılan çözemedim 2 tane aldık benimkinde ön konsol vites arasından acayip gıcırtı ve sol kapıdaki hoparlörden gelen patlak sesi geliyor pazartesi servise götüreceğim 😢 sanırım. halk olarak showroomdaki araçlara gavur muamelesi yapıyoruz bende showroomdan araç almam diyordum aldım umarım gıcırdama ları giderirler şans işte.
Araç yol sesi, çekiş yalıtım olarak mükemmel

Aacla ilgili yorumlariniz nedir acaba cok merak ediyorum, yaklasik bir hafta oldu.
Bahsettiginiz problemler giderildi mi?
Ayrica yakit durumu nedir?

Arkadaşlar edc vitesli olanlarda yol-çekiş durumunun ayarlandığı yuvarlak ayar düğmesinin yeri boş. fakat tanıtım fotolarında edc li olanlarda yuvarlak düğme var görünüyor. bu durum nedir, soruşturabilir misiniz. neden yok, yada Türkiye versiyonu diye yine ucuz hesap mı yapmışlar.

Arkadaşlar edc vitesli olanlarda yol-çekiş durumunun ayarlandığı yuvarlak ayar düğmesinin yeri boş. fakat tanıtım fotolarında edc li olanlarda yuvarlak düğme var görünüyor. bu durum nedir, soruşturabilir misiniz. neden yok, yada Türkiye versiyonu diye yine ucuz hesap mı yapmışlar.

Türkiye paketinden dolayı o fark. Dediğiniz yuvarlak kısım 4x4 modellerde çekiş sistemini ayarlar. Ülkemizde 4x4 ve otomatik şuan satışta değil.

Geri