Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motor sesi içeri çok az geliyor kardeşim, eklediğim videoyu izlemedin mi ?
Videoda gaza yükleniyorum, sabit giderken ses hiç gelmiyor hızlanma esnasında çok az duyuluyor ki benzinli araçlarda bile o kadar hatta daha fazlası gelir, Kadjar'dan inip benim Kangoo'ya binince dizel arabaya bindiğimi anladım...Valla videoda dizel motor sesi nerdeyse yok derecede. O zaman sorun yok bayii deki arkadaşlar alt izolasyonda önerince kaygıya kapılmıştım
Videoda gaza yükleniyorum, sabit giderken ses hiç gelmiyor hızlanma esnasında çok az duyuluyor ki benzinli araçlarda bile o kadar hatta daha fazlası gelir, Kadjar'dan inip benim Kangoo'ya binince dizel arabaya bindiğimi anladım...
Captur yengende kardeşim, bugün Kadjar'ı görmeye götürdüm aracı çok beğendi ama şehir içinde kullanamam dedi, araç gerçekten çok büyük ve heybetli...Mustafa abicigim sana bu arac cok yakısıyor, capturu sat al bu aractan bir tane
Sorun edenler için; Arka cam açma tuşunda ışık olsaydı eger. Kucuk cocugumun o isiğa ilgisi yonelip camla oynaya bilirdi. Dolayısıyla oraya ışık koymamalarını ince düşünülmüş bir detay olarak görüp taktir ettim.