İnanlar Otomotiv ve RFC Tanışma Organizasyonu

Organizasyon için beni arayın ankara 0530 497 85 sıfıryedi :)
Telefonuna ulaşabilsek ne güzel olur başkan...:eyv

Hayırlı ve keyifli, bol katılımlı buluşmalar :eyv

1-Aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...

2- Aradığınız kişi şu anda bir başka kişi ile görüşüyor lütfen hattan ayrılmayın

hehe
Organizasyon için beni arayın ankara 0530 497 85 sıfıryedi :)

1-Aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...

2- Aradığınız kişi şu anda bir başka kişi ile görüşüyor lütfen hattan ayrılmayın

hehe

Kubi 010 ile başlayan numara seninmi ? Seninse arıyorum ama reddediyorsun :)
Memo_16 kardeşim gitmeye niyetimiz var gelirsen toplanıp gideriz. Katılım sayısına göre ya Kubilayın Caravelle ile yada benim Süper Linea ile gideceğiz.
Pazar sabahı 06:00 gibi Ankaradan haeket edeceğiz yani teker 06:00 da dönecek :)

Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
3- Joker ( Berk ) ( Organizatör :) Terminatör der gibi oldu )
4- ?

Not: Sayı 5 olursa Lİnea , ama daha fazla olursa Caravelle olsun diye düşünmekteyim .

Arkadaşlar Sonra " ben duymadım - Benim Haberim Yoktu - Ben görmedim - Benim Maşam kayboldu - haberim olsa kesin gelirdim - keşke arasaydınız - çocugun topu kayboldu gelemedim vs. vs. " gibi kelimelerle bana dönmeyin.

Memo_16 kardeşim gitmeye niyetimiz var gelirsen toplanıp gideriz. Katılım sayısına göre ya Kubilayın Caravelle ile yada benim Süper Linea ile gideceğiz.
Pazar sabahı 06:00 gibi Ankaradan haeket edeceğiz yani teker 06:00 da dönecek :)

Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
4- ?

Not: Sayı 5 olursa Lİnea , ama daha fazla olursa Caravelle olsun diye düşünmekteyim .

Arkadaşlar Sonra " ben duymadım - Benim Haberim Yoktu - Ben görmedim - Benim Maşam kayboldu - haberim olsa kesin gelirdim - keşke arasaydınız - çocugun topu kayboldu gelemedim vs. vs. " gibi kelimelerle bana dönmeyin.

Beni De Alın Geçerken

[MENTION=1391]EVREN TOPCU[/MENTION] Evren abi salı günü 2 çarşamba günü 2 tane final sınavım var yoksa kaçırmazdım biliyosun :) size iyi eğlenceler şimdiden hayırlı yolculuklar :)

Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
4- ?

Ya reis hepsini anladım da süper linea ney yaww:D:D:D

Geri