Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-Aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyinizThe person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...
2- Aradığınız kişi şu anda bir başka kişi ile görüşüyor lütfen hattan ayrılmayın
1-Aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...
2- Aradığınız kişi şu anda bir başka kişi ile görüşüyor lütfen hattan ayrılmayın
Kubi 010 ile başlayan numara seninmi ? Seninse arıyorum ama reddediyorsun
Memo_16 kardeşim gitmeye niyetimiz var gelirsen toplanıp gideriz. Katılım sayısına göre ya Kubilayın Caravelle ile yada benim Süper Linea ile gideceğiz.
Pazar sabahı 06:00 gibi Ankaradan haeket edeceğiz yani teker 06:00 da dönecek
Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
3- Joker ( Berk ) ( Organizatör Terminatör der gibi oldu )
4- ?
Not: Sayı 5 olursa Lİnea , ama daha fazla olursa Caravelle olsun diye düşünmekteyim .
Arkadaşlar Sonra " ben duymadım - Benim Haberim Yoktu - Ben görmedim - Benim Maşam kayboldu - haberim olsa kesin gelirdim - keşke arasaydınız - çocugun topu kayboldu gelemedim vs. vs. " gibi kelimelerle bana dönmeyin.
Memo_16 kardeşim gitmeye niyetimiz var gelirsen toplanıp gideriz. Katılım sayısına göre ya Kubilayın Caravelle ile yada benim Süper Linea ile gideceğiz.
Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
4- ?
Not: Sayı 5 olursa Lİnea , ama daha fazla olursa Caravelle olsun diye düşünmekteyim .
Arkadaşlar Sonra " ben duymadım - Benim Haberim Yoktu - Ben görmedim - Benim Maşam kayboldu - haberim olsa kesin gelirdim - keşke arasaydınız - çocugun topu kayboldu gelemedim vs. vs. " gibi kelimelerle bana dönmeyin.
[MENTION=1391]EVREN TOPCU[/MENTION] Evren abi salı günü 2 çarşamba günü 2 tane final sınavım var yoksa kaçırmazdım biliyosun size iyi eğlenceler şimdiden hayırlı yolculuklar
Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
4- ?