İnanlar Otomotiv ve RFC Tanışma Organizasyonu

Arkadaşlar şikertimizde düzenlemiş olduğumuz fankulüp buluşmamıza katılan herkeze teşekkürler,katılamayan diğer arkadaşlarımızı bir sonraki,kulüp buluşmamızda bekliyoruz.

Başta ben ve RFC ailesi olarak emeği geçen tüm İNANLAR bayi ekibine bizi ağırlarken ki misafirperverlik ve ilginize çok teşekkür ediyorum.

Öncelikle tüm dostları, arkadaşları selamlar, saygılarımı iletirim.

Fotoğraflar ve yorumlardan anladığım kadarı ile gayet güzel bir etkinlik olmuş. Devamının geleceğine ve güzel projelerin ortaya çıkacağına inancım tam.

Evime geleli çok fazla zaman olmadı ve adam akıllı oturup yazmaya ancak fırsat bulabildim.

Orada olmak isterdim, hatta listenin 2. sırasına adım yazılmıştı bile ancak pek çok arkadaşımızın bildiği bir takım sebeplerle bu gün aranızda olamadım. Bu gün yapmayı planladığım şeylerin hiç birini gerçekleştiremedim elimde olmayan sebeplerden ötürü.

Öncelikle geleceğim dediğim halde istemeden de olsa yalnız bıraktığım forum arkadaşlarımdan sonrasında ise etkinliğin facebook sayfasına "barbekü isteriz" yazdığım için barbekü bile alan -bunu Usta'yla beraber Captur denemeye gittiğimiz gün öğrendim- İnanlar ekibinden çok ama çok özür dilerim.

Beni anlayacağınızı umarak saygı ve sevgilerimi iletirim.

Vahap Aydın

çok güzel bi gündü emeği geçen herkese teşekkürler

emeği geçen herkese ayrı ayrı birkez daha teşekkürler gerçekten güzel bir gün oldu bizim içinde çok büyük değişiklik oldu

Güzel bir buluşma olmuşa benziyor. Giden herkesin ayaklarına sağlık. Organizasyon için de, katılamasam da İnanlar Otomotiv'e teşekkür ederim.

Çok güzel bir organizasyondu. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

GT-N7100 cihazımdan tapatalk ile gönderildi.

Geri