İnanlar Otomotiv'e Teşekkürler...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
11.01.2015 tarihinde Maşukiye'de gerçekleşen 40 araç ve 103 kişinin katıldığı senenin ilk organizasyonun da bizleri yalnız bırakmayan ve organizasyonun bütün giderlerini üstlenen İnanlar Otomotiv'e, desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Genel Müdürümüz Abdullah Bey'e, organizasyonumuzda aileleriyle birlikte bizimle birlikte olan Muhasebe Müdürümüz Muhammet Bey'e, Dacia Müdürümüz İlker Bey'e ve Organizasyonumuzun her adımında bizimle olan Serkan Bey'e teşekkür ederiz...
İnanlar Otomotiv ve RFC organizasyonu her zaman olduğu gibi muhteşemdi...:eyv

10906105_770187773031114_6309203107595586581_n.jpg

Maşallah maşallah nazar değmesin

ankarayada inanlar oto servis açılsın :bravo her yerde duyuyorum inanlar servisin ilgi alakasını herkes memnun

Her zaman büyüklüğünü gösteren İnanlar Otomotive teşekkür ediyoruz. Bir büyüklükte ben bekliyorum şimdi. 12 3

Her biri birbirinden güzel, keyifli, dostluk adına büyük yollar aştığımız bir organizasyona daha imza attığımızdan dolayı hem çok büyük gürür duyuyor, hemde çok keyif alıyorum. Bizleri her zaman maddi, manevi destekleyen sponsorumuz İnanlar Otomotiv değerli yönetimine ve tüm çalışanlarına bu vesile ile tekrar teşekkürlerimi sunarım.:bravo

Türkiye'de ilk defa bir araç platformuna sponsor olarak zaten ne denli büyük b ir firma olduğunu belli eden her zaman her türlü desteği daima bizlere hissettiren ve maddi ve manevi tüm destekleri için kendilerine sonsuz teşekkürler Büyüksün İNANLAR OTOMOTİV.

Teşekkürler İnanlar Otomotiv herkese güzel bir sürpriz oldu

Geri