İnanlar Otomotiv ve RFC Tanışma Organizasyonu

​Bursada Üretilmekte Olan Fiat Modeli Emre :)

Yeni çıktı herhalde reklamını da görmedik geçen istanbula gittiğimiz linea vardı o iyiydi içinde çok karışık Cd de vardı dinleye dinleye gitmiştik acaba bundada varmıdır karışık CD :D

Yeni çıktı herhalde reklamını da görmedik geçen istanbula gittiğimiz linea vardı o iyiydi içinde çok karışık Cd de vardı dinleye dinleye gitmiştik acaba bundada varmıdır karışık CD :D

​Bizde Ankarada Binmiştik Fişşek GibiGidiyordu O Araba Mı Yoksa Nedir

Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
3- Joker ( Berk ) ( Organizatör :) Terminatör der gibi oldu )
4- kUbİlAy
5-?
Not: Sayı 5 olursa Lİnea , ama daha fazla olursa Caravelle olsun diye düşünmekteyim .

Arkadaşlar Sonra " ben duymadım - Benim Haberim Yoktu - Ben görmedim - Benim Maşam kayboldu - haberim olsa kesin gelirdim - keşke arasaydınız - çocugun topu kayboldu gelemedim vs. vs. " gibi kelimelerle bana dönmeyin.

Burası Renault Flash'ın arka tarafımı oluyor yoksa Flatofisin mi arkası ?

aaaaaa ben niye görmedim bu konuyu ya :aytuğ

eğer pazar günü çalışma mesaisi olmazsa ordayım inş. benide yazın :aytuğ

Abi 19 88 ile bitiyor benim telefonumun sonu :D

Ben hazırım pazar günü 06.00'da İstanbula uçmak için sabırsızlanıyorum :)

Katılım sayısı ben ile beraber şuan 5 YOKMU ARTTIRAN
:o

Kubi 010 ile başlayan numara seninmi ? Seninse arıyorum ama reddediyorsun :)
Memo_16 kardeşim gitmeye niyetimiz var gelirsen toplanıp gideriz. Katılım sayısına göre ya Kubilayın Caravelle ile yada benim Süper Linea ile gideceğiz.
Pazar sabahı 06:00 gibi Ankaradan haeket edeceğiz yani teker 06:00 da dönecek :)

Ankara Katılım Listesi :
1- EVREN TOPCU
2- AdigeEmre
3- Joker ( Berk ) ( Organizatör :) Terminatör der gibi oldu )
4- ?

Not: Sayı 5 olursa Lİnea , ama daha fazla olursa Caravelle olsun diye düşünmekteyim .

Arkadaşlar Sonra " ben duymadım - Benim Haberim Yoktu - Ben görmedim - Benim Maşam kayboldu - haberim olsa kesin gelirdim - keşke arasaydınız - çocugun topu kayboldu gelemedim vs. vs. " gibi kelimelerle bana dönmeyin.

Geri