Hava Yastığı Lambası ile Servis İkaz Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Achilles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok şükür, arabayı sürme zevkim geldi ya (:

fluence de airbag hatası veriyor ve sürücü emniyet kemeri ikaz sesi gelmiyordu.izmir de 6.sanayide oto beyinlerin tamir eden bosh servisinde araba bilgisayarla kontrol edildikten sonra sürücü koltugunun altındaki sokket yerinden oynamış olduğu söylendi sokket tekrar takılıp sabitlenince hem airbag hatası kalktı hemde ikaz sesi tekrar gelmeye başladı böyle sorunu olup ta birine yardımcı olduysam ne ala

aynı sorun benim de başımda var . Renault resmi servisine götüreceğim yarın aracımı randevu aldım

Hava Yastığı Sorunu Hakkında

Arkadaşlar merhaba Yaklasık 20 gün kadar önce bende HB meganlılar kervanına katıldım.Aldıgımın ilk haftası hava yastığı uyarısı aldım.Arabamı servise götürdüm Bana verilen bilgiye göre 300 TL masrafı var dediler.Daha Sonra kendi elektrik ustama götürdüm ve inanmıcaksınız ama ustam 2 dk da sorunu giderdi ve ücret bile talep etmedi.Yaptıgı sadece koltuk altlarındaki soketleri bantla iyice sardı ve yaklaşık 15 gün oldu daha hiç sorun çıkarmadı.

Servisler anca parça değiştirsin. Sonra neden kimse servise gelmiyor.

Bende bu sorun için servise gidenlerdenim.. Aynı şekilde uğraştım ama olmadı. Servis 50tl ye bir güzel sıkılaştırdı. Hayatı önemli konularda bence servise gidilmeli.

malesef airbag sorunu megan 2 hb de kronik bir sorun (sedanlarda bu sorun varmı bilmiyorum) bende bu sorunla cebelleşiyorum şuanda. Geçen hafta elektrikçiye gittim adam lehimledi soket yerlerini 3 gün sonra tekrar airbag ve services yazısı yine yandı yarın yine gideceğim ustaya bilgisayara bağlayıp bakacaz soruna. umarım geçici değil kalıcı çözümler bulur.

Koltuk altı soketten kaynaklariyor genelde

Geri