Hava Yastığı Lambası ile Servis İkaz Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Achilles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabiki haklısınız ancak servis tadilata gitmez tesisat değişmesi gerektiğini söyler ;)) fiyatları duyunca da alternatifler azalıyor. Ama kronik bir sorun bende servise bu yüzden başvuruyorum. Aracı yıkattım ve bir daha sönmemek üzere yanmaya başladı Bakalım ne diyecekler

Son düzenleme:
bnde yarın wb45'ten snra bilgisayara bağlatacagım. Sonunun nasıl olacağından haber ederimm

bnde yarın wb45'ten snra bilgisayara bağlatacagım. Sonunun nasıl olacağından haber ederimm

Selamlar,

Ne yaptınız deneme şansınız oldu mu?

merhabalar, Bugün gittim. Wb45 aldım denedim. Yine aynı sıkıntı, ışık yanıyor. Snra bilgisayara bağladık. Hata kodunu felan buldu. Biraz kablo kesip biçti, yapamadı.Pc'den sil dedim silemedi de ): Moralim bozuk ya abi. Arabanın airbaglerinde sıkıntı var mı yok mu diye bakmak için koltuğu açmamız lazım diyor. Belki direnç olabilir yada airbag sıkıntılı olabilir ki oda pahalıya mal olabilir dedi. Bende bıraktım, soketleri tekrar söktüm. Expertiz raporuna bakıyorum da airbag kutucugunda sıkıntı yok diye isaretlenmiş. Bunu da söyledm tamirciye. Soketler takılı olmadığı için dedi. Bilgisi olan varsa bunun cevap verebilir mi. İki tamirciye götürdüm iki farklı bilgisayardı. 1 tanesi koltuk kablolarında sıkıntı var dedi 1 taneside koltuğu açmamız lazım dedi. Siz n'ptınız mobilman __?

Hata kodunda ne yaZıyordu. Not alsaydınız. Ben cuma yetkili servise bırakıcağım. Bendeki hata sürücü tarafı emniyet kemer gergisi hatası veriyor. Oda soketlerden kaynaklı muhtemel.. Şu anda adam size ayıplı mal sattı ve Cefasını siz çekiyorsunuz. İş güzarlık yapmış satan kişi bence

Airbag ve servis ışığı koltuğun altındaki soketlerden sönmüyorsa sorun döner kontaktördedir , başka yerde aramayın.

dfc6 mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam, sahibini ararım. bişey diyemem hayrolsun

iyide soketler takılı olmadığı halde araba ilk çalışırken test yaptığında airbagden sinyal alamadığı için airbag lambasının yanması gerekmezmi.
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. kafam karıştı şimdi
keşke o soketleri almadan önce taksaymışsınız. enterasan bir arıza

Hatanın açıklamasını hatırlıyormusun? Airbag e mi hata veriyor yoksa koltuktaki soketlerle alakalı bir hatamı? Soket altında hangi hataların olduğuna dair bir dosya vardı. Eğer ki söyleyebilirsen bakarım.

aynı sıkıntı bende de var abilerim clio 2 de bir defa götürdüm ne yaptılar bilmiyorum fakat götürmeden önce koltuğun altındaki kablolarla oynayınca sönüyordu şimdi yaptılar ama koltukla ileri geri falan oynayınca kısa süreli yanıyor sonra sönüyor ve emniyet kemeri takılı olmasada iki gündür ikaz ışığı yanmıyor acaba ampülümü patladı yoksa başka yerdemi birşey var bilemedim

Geri