İlk Sorunum ile karşınızdayım , Hava yastığı Lambası ve SERVİCE Lambası

tipik clio aırbag soketi ve servis lambası arızası, megane da da var maalesef:)
herkes aynı dertten muzdarip, benim elektrikçi halletti şükür artık yanmıyor. bu arada sadece sol koltuk değil, sağ koltuğun altında da soket var benim araçta, bazen her iki koltuğu da oynatırdım, ancak o zaman düzelirdi. soketi iptal edip direk de bağlanabilir söylendiği gibi.

Benimde 2001 megan var.airbek ile birlikte servis lambası ara ara yanıp kendiliğinden tekrar sönüyor .sol koltuk altındaki bağlantıları lehimlesin ancak hala sorun devam ediyor.yardımlarınızı bekliyorum.konya dan. Hüseyin

Benimde 2001 megan var.airbek ile birlikte servis lambası ara ara yanıp kendiliğinden tekrar sönüyor .sol koltuk altındaki bağlantıları lehimlesin ancak hala sorun devam ediyor.yardımlarınızı bekliyorum.konya dan. Hüseyin
Hüseyin Merhaba,

Arıza ışı yandığı zamanda aracını bilgisayara bağlatıp hata kodunu incelemek gerekir. Gelen hata konuda göre nereye bakman gerektiğine karar verebilirsin. Bildiğin gibi sol koltuk dışında sağ koltukta da aynı sekil de kablolar var. Eğer lehim yapıldı ise oksitlenme olabilir. Arıza kaydına bakarak neresi olduğuna karar verilip oraya yoğunlaşmak daha doğru. Baktın ki işin içinden çıkamıyorsun yetkili bir servisi baktırmanı tavsiye ederim. Ben de yıkamacı yıkama esnasında koltukları sert şekilde geri itince bu uyarı vermişti. Servis sagolsun 50tl bir ücrete bir daha yanmamak üzere halletti.

Aynı dertten megane 1 de bende yaşıyorum var mı ankara da bu işi yapabilicek iyi bir usta

Geri