Hava Yastığı Lambası ile Servis İkaz Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Achilles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne sıkıntıymış ark. ya (: Takmıyorum soketi, airbaglerinde sağlam old. biliyorum. Bi tek çalışırken emn. kemerini tak diye bip sesi gelmeycek, o ses olmasada takarım (:

Ne sıkıntıymış ark. ya (: Takmıyorum soketi, airbaglerinde sağlam old. biliyorum. Bi tek çalışırken emn. kemerini tak diye bip sesi gelmeycek, o ses olmasada takarım (:

Bugün aracım servis randevusuyla götürdüm. hoparlörüm çalışmıyordu ve yıkama sonrasında airbag ışığım yanıyordu. 175tl gibi bir fiyata yapılacağı söylendi ayrıca genel kontroller yapılacak. İlave olarak direksiyon ve vites soyulmalarının fotoğrafları çekildi onunla ilgili de cevap bekliyoruz MAİS'den.. Umuyorum sorunsuz hallolur mutlu mesut binerim aracıma

Peki aracınız garantili mi sizin ? 175 tl airbag sorununu çözmek çok ii bir fiyat bence. Geçmiş olsun. sağsalim binin

Bu Resim expertiz raporunun ki
9Vld03.jpg
[/URL][/IMG]

Sonradan bilgisayara bağlattığımda da sanki buna benzer bi kod vardı.

Peki aracınız garantili mi sizin ? 175 tl airbag sorununu çözmek çok ii bir fiyat bence. Geçmiş olsun. sağsalim binin

Hayır değil ama hep servis kayıtlı aksatmam. Cocuğum gibi bakarım. 2004 model ;)) 11 yaşında

Satan adamın dediğine göre tamir görmemiş. yalnız şöyle bişy var, döner kontaktörü 5-6 senede bir hava yastığı pasif hale geldiği için deiştirdiini söyledi. Hatta eskisi arabada duruyorr, servisinde değiştirmiş ve her parçanın 2 yıl garantili old. söyledi

Döner kondoktör de hata olsa sürücü airbag ı hatası veirir. Sizin ki yolcu tarafı hatası veriyor. Tamamiyle alakasız bir durum.

Valla Sanruf için servise gidecek gibiyim. Eğer cok fazla para tutmazsa onuda halledeceğim, yoksa böyle devem edip yazın satarım

Yer olarak neredesiniz. Yetkili servis olan fakat tamiratta yapan servisler var. Onlara danışın.. Daha makul olur fiyatları..

Geri