Bu şekilde satan adama ne demeli şimdi.. Sizi direkt kandırmış.. Bence tüketici heyetine başvurun.. Verdiği gibi geri alsın yada bu kusuru gidersin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.dogacelektronik.com/download/renault-ariza-yardim/megane-airbag.pdf
Buradan hataları incele hem yolcu tarafı sokette vede yolcu airbagınde sorun var gibi.. Beyinden gelen soket dahil kontrol edilmesi gerekir. Airbag tamir görmemiş değil mi
Yarın bakarım diyecektim ama şehir dışında olacağım. Araç otoparkta yatacak. Müsait bir anda fotograf çekip paylaşırım senin için.. O girişler muhtemelen airbag beyninden gelen uçlar. Birde motor kaputunda akünün orda var. Bu arada benim hatırladığım iki sokettede sayı aynı idi.ben bu dediğini indirdim, inceledim. Kafama takılan şu "Arızaların birikmesi durumunda ele alma önceliği: Eğer DF068 arızası DF210,DF241 arızalarından en az bir tanesiyle beraberse teşhise koltuğun altındaki 22 uçlu soketin kontrolünden başlayınız." diye söylüyor. Ben soketin içine baktığımda yolcu tarafı yanlış hatırlamıyorsam 6 uçlu şoför tarafı ise 11'di. Sayılar kesindir, belki yolcu tarafı 11 diğer taraf ise 6 olabilir. Acaba 22 uçlu dediği şey bunlar mı acaba ?? Megane II'si olan varsa bakabilir mi veya bilgisi olan yazabilir mi ?
Çok ii olur, bende soketlerin içinde ki tellerin sayıları farklıydı. Buda bi çözüm olabilir