Hava Yastığı Lambası ile Servis İkaz Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Achilles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu şekilde satan adama ne demeli şimdi.. Sizi direkt kandırmış.. Bence tüketici heyetine başvurun.. Verdiği gibi geri alsın yada bu kusuru gidersin.

Tüketici hakları ne gibi iş yapabilir ki (: Olan olmuş, bizimde acemiliğimize işte n'parsın, hayırlısı olsun bakalım. Satıcıyla hala diyalog halindeyim. Kesinlikle airbaglerde sıkıntı yok diyor. Bunun tek bi çaresi olur oda servis diye düşünüyorum.

http://www.dogacelektronik.com/download/renault-ariza-yardim/megane-airbag.pdf
Buradan hataları incele hem yolcu tarafı sokette vede yolcu airbagınde sorun var gibi.. Beyinden gelen soket dahil kontrol edilmesi gerekir. Airbag tamir görmemiş değil mi

ben bu dediğini indirdim, inceledim. Kafama takılan şu "Arızaların birikmesi durumunda ele alma önceliği: Eğer DF068 arızası DF210,DF241 arızalarından en az bir tanesiyle beraberse teşhise koltuğun altındaki 22 uçlu soketin kontrolünden başlayınız." diye söylüyor. Ben soketin içine baktığımda yolcu tarafı yanlış hatırlamıyorsam 6 uçlu şoför tarafı ise 11'di. Sayılar kesindir, belki yolcu tarafı 11 diğer taraf ise 6 olabilir. Acaba 22 uçlu dediği şey bunlar mı acaba ?? Megane II'si olan varsa bakabilir mi veya bilgisi olan yazabilir mi ?

42 tl gibi komik bir fiyata airbag ve servis uyarısı giderildi. ;)) gayette güzel oldu koltukla birhayli fazla oynattım ama sorun çıkmadı. Sol hoparlör de sorun vardı onu ve sag kapı lambası değişimiyle 132tl tuttu. Bunda %25 indirimin de olması cabası.. Memnunum şu anda..
Tek kusur deri direksiyon da soyulmalar vardı. Bu da iyi niyet kapsamında değişirse değmesin keyfime

ben bu dediğini indirdim, inceledim. Kafama takılan şu "Arızaların birikmesi durumunda ele alma önceliği: Eğer DF068 arızası DF210,DF241 arızalarından en az bir tanesiyle beraberse teşhise koltuğun altındaki 22 uçlu soketin kontrolünden başlayınız." diye söylüyor. Ben soketin içine baktığımda yolcu tarafı yanlış hatırlamıyorsam 6 uçlu şoför tarafı ise 11'di. Sayılar kesindir, belki yolcu tarafı 11 diğer taraf ise 6 olabilir. Acaba 22 uçlu dediği şey bunlar mı acaba ?? Megane II'si olan varsa bakabilir mi veya bilgisi olan yazabilir mi ?
Yarın bakarım diyecektim ama şehir dışında olacağım. Araç otoparkta yatacak. Müsait bir anda fotograf çekip paylaşırım senin için.. O girişler muhtemelen airbag beyninden gelen uçlar. Birde motor kaputunda akünün orda var. Bu arada benim hatırladığım iki sokettede sayı aynı idi. ;)

Son düzenleme:
Çok ii olur, bende soketlerin içinde ki tellerin sayıları farklıydı. Buda bi çözüm olabilir :eyv

Çok ii olur, bende soketlerin içinde ki tellerin sayıları farklıydı. Buda bi çözüm olabilir :eyv

Bu hafta imkanım olmayacak gibi olursa muhakkak paylaşacağım. telefon üzerinden yazdığımdan resim atmam zor olacak mail adresini verirsen mail ile gönderirim en kötü

Ark.lar tekrardan bir işim olduğu için sanayiye gittim. Sanayide Renault Servisinden çıkmış çalışanlar vardı. Onlarada durumu anlattım. Getir Abi bakarız dediler. Götürdüm,pc'ye bağladılar. Ve Hallettiler (: Hiçbir sorunu yokmuş, teller de gayet normalmiş.Döner kondaktörde hiçbir sıkıntı yok. Sadece pc'den sildiler. Soketleride takıyorum. Şimdi hiçbir sııkıntısı yok,MAŞALLAH'ı var arabamın (:

hadi geçmiş olsun

rabbim tekrarını yasatmasın inşallah

Geri