Yaklaşık 1 hafta önce almıştım. Adamla hala bağlantılıyım, Aldığımda adam da kendinden emin bi şekilde soketleri temizliğe verdiğim için takılı değil, istersen takarım dedi. Şuydu buydu derken araba alındı ama o basit bişeydir diye önemsemedim açıkcası. Dün aradım durumu anlattım. Soketleri tak ve sonra test modunda çalıştır normale girer dedi. Onun dediğinide yaptım yaklasık 5 dk geçti test modu. Aradım tekrardan normale dönmedi hala servis ve airbag ışıgı yanıyor dedim. Renault servisini aramış. Wb45 adlı spreyle soketleri temizlememi daha snra takmamı istedi. Eğer Oda olmazsa bilgisayara bağlamamı ve bilgisayardan silmemi istiyor. Yarın kısmet olursa İlk önce wb45 alacam, olmazsa bilgisayara bağlayacam. Kesinlikle ek bişey yaptırma. O kadar ki kendinden emin düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Platin diye bişeyden bahsetti, ek bişey yapmak isterlerse yaptırma dedi. Dediği şekilde yapacağım. Zaten oda beni de haberdar et dedi. Birde şöyle bişey var, Soketlerin içinde ki tellere baktım birisinde üstte 10 tane üstte altta 1 tane vardi. Diğer koltuğun altında ki soketin içinde ise 6 tane tel ve altında 1 tane tel vardı. Bu normal olan sayı mı, Megane II'si olan üyelerimiz kontrol edebilirler mi veya buna hiç dikkat etmişlermiydi _??