Fluence ile en çok yaptıgınız hız kac km ?

hocam lastikler starmaxx ın hız lastiği 2 cm geniş ebat taktırdım virajlarda daha etkili 225 45 17 mükemmel bişey

Hemen ben cevaplayayım.

En çok 210 km :)
hocam ben 225 yaptım yokuş aşağı bu resimide hem kullanıp hem resim çektim o yüzden 200 de çektim ama 225 i gördüm
14698.jpg

maşallah veeeaa benim jantlar 16 inç bende 17 jant ve 225/45/17 alcam ama çekişini düşürür diye korkuyorum araba zaten zor gidior 85 dci benimki

hocam fluanceye orjinal 17 inc jantından başka jant yakışmıyor sahibinden.com da satıyorlar lastikleride 225 45 17 performans lastiği al çok şekil duruyor arabada bu V şeklindeki lastikler

1 ay sonra bende 0 km fluence extreme alıyorum bakalım ben neler yapabilcem :)

1 ay sonra bende 0 km fluence extreme alıyorum bakalım ben neler yapabilcem :)
hocam benim fluance satılık araç 24.000 km de LPG li navigasyon, deri döşeme , 17inc jant, sıfır hız lastikleri, sanroof ve bir çok özellikleri var şehir içi 20 kuruş yakıyor

neden satıyorsun veaaa

hocam bizim bolu dağlık biyer yazları araziye kışları kara uyumlu 4x4 arazi aracı almayı düşünüyorum yoksaki fluance çok güzel ve masrafsız araba 20.000 km de 250 tl ye değişiyo yağı yoğurdu.. toyotaların yağ değişim süresi 10.000 km 600 tl alıyorlar gerisini sen hesapla

valla tekirdağ yeniçiftlik istikametinde 200 vurdum ama son vuruşum oldu :)

Geri