Nurettin Ankarada nerede oturuyorsun? Neden buluşmalarımıza katılmıyorsun? Ayıp oldu şimdi.. :(

abı ankara akyurt ılçesıne bağlı havalımanınn hemen yanındakı balıkhısarda otruyorum ben koyumuz guzel burayada beklerım mangal felan ıcın ınsallah

bu arada bulusmalarada katılmak ısterım tabıkıde ama kırıkkale unıversıtesnde okudugun ıcın okul donemı cogunlukla orada oluyorum

ve ve ve bir evr stop dahamı geliyor hihi abicim sen evr stoplarına yapılan kırmızı yeri öyle bırak kalan yerleri kırmızı yap bir dene başta öyle yapacaktımda denemedimde hiç audi gibi :)

ve ve ve bir evr stop dahamı geliyor hihi abicim sen evr stoplarına yapılan kırmızı yeri öyle bırak kalan yerleri kırmızı yap bir dene başta öyle yapacaktımda denemedimde hiç audi gibi :)

yok kardesım sımdılık dusunmuyorum boyle daha ıyı gıbı :)

EVR stop u dedigin gibi düşündük ATAKAn la beraberdik hatta.. Şimdilik suyu cıkana kadar bu sekilde devam edeyim bütün herkes EVR Stop a döndügünde EVR Stop 2 var kafamızda :) oda süpriz. :D

EVR stop u dedigin gibi düşündük ATAKAn la beraberdik hatta.. Şimdilik suyu cıkana kadar bu sekilde devam edeyim bütün herkes EVR Stop a döndügünde EVR Stop 2 var kafamızda :) oda süpriz. :D

abi bende sen yapmadan önce o şekilde düşünüyodum audilerde öyle hoşuma gidiyo stop tipimiz benziyor birde led olaydı o şekil tadından yinmezdi :D bekliyoruz birde galiba farlarda değişiklik yapıyosun abi ?

Elinize sağlık Parlamış :eyv

abi bende sen yapmadan önce o şekilde düşünüyodum audilerde öyle hoşuma gidiyo stop tipimiz benziyor birde led olaydı o şekil tadından yinmezdi :D bekliyoruz birde galiba farlarda değişiklik yapıyosun abi ?

farlarda değişiklik yapıyoruz ilk zaten o var ön farlar :) onur abi görünce beni öldürür herhalde :D

Geri