Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam köroğlu park tesisleri var otobanda orası basılacak müsait biyer viraja sert girdikten sonra rampa aşağı sonuna kadar basarsın...
bide dün hyundai accent erayla yarış ettik arkadaş çok kötü ekti beni rezil oldum millete karşı
hocam köroğlu park tesisleri var otobanda orası basılacak müsait biyer viraja sert girdikten sonra rampa aşağı sonuna kadar basarsın...
bide dün hyundai accent erayla yarış ettik arkadaş çok kötü ekti beni rezil oldum millete karşı
hocam benimki benzinli ama accent era 1.5 dizel o araçlar çok fena gidiyor yetişmek mümkün değil hele rampada açık ara fark atıyor anca uzun ve virajlı yollarda geçeriz başka türlü mümkün değil
İstanbul dan Ankara ya gelirken otoyolda 220 nin uzerinde bi hiza ciktim yolda duzdu. Tam bakamadim kacla gittigime malum hiz. Hatta c180 lerin kelegi var 1.6 o onumdeydi bana gicik oldu galiba ben bastim o basti ben bastim o basti... Ne o uzaklasabildi ne ben onu gecebildim aradaki yaklasik 30m fark hep ayni kaldi sonra o yoldan ayrildi ama aracin kontrolu rahat insani zorlamiyor direksiyonun elektrikli olmasinin faydasi da buyuk