Fluence ile en çok yaptıgınız hız kac km ?

190 Yapmıştık 105'lik İle Araba'da 3 Kişi İdik + Bagaj Tepeleme Dolu İdi ıslık

1.6 16V K4M motor 130 dan sonra çok bağırmaya başlıyor . Yüksek motor sesinden dolayı insanın basası bile gelmiyor...

1.6 16V K4M motor 130 dan sonra çok bağırmaya başlıyor . Yüksek motor sesinden dolayı insanın basası bile gelmiyor...

Vtec Misali, Bence Daha Heyecanlı Oluyor, Dayadıkça Dayıyası Geliyor İnsanın Gaza qw

dci 110 edc ile 190 yaptım düz yolda daha fazla gitmedi.. egsoz son susturucunun son hıza çok etkisi var aracında performans tipi son susturucusu olan bir arkadaş varsa yorumları faydalı olacaktır.

Son düzenleme:
210 yaptım. Aracım 105 lik chip-tuningli..Daha giderdi sanırım ama yol daralıp sanki diğer araçlar dibime gelmiş gibi hissettim. Sonra ayağımı gazdan çektim.

Aracı şubat ayında ikinci el aldım 10,000 kmde yol yaptım ama hiç ne kadar basıyor diye denemedim desem yeri var
Sadece ramazan bayramında istanbul edirne otobanında 190 yaptım ama daha bassam gidicekti bilmem gerek görmedim gibi bişeyqw

aracım 85 lik rampa aşağı 210 gördüm şuan motosiklet kullanıyorum geçen 240 gördüm

190 km hızı zor gördüm lpg de tabiki

bende 180 gördüm son hız olarak ama sonra ayağımı çektim daha giderdi kesin. fakat sizlerdede öylemi bilmiyorum aracın direksiyonunu oyle sıkı tuttum ki o kmde sanki araç bırak beni ben havalanıcam diyordu :D yani araçlarımız yuksek diyemi yoksa sadece bendemi oyle bılmıyorum ama pek sağlam gitmiyor gibi yuksek hızlarda yani bi yola oturmusluk hissi vermedi bana. ayrıca tüm renaultların sorunu sanırım araç hızlandımı direksiyon sertleşir ya, kaç tane renault kullandıysam hiçbirinde buna rastlamadım desem yeridir :/

Geri