Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rampamı düzmü bilmiorum ama bendede 85 dcı var. ilk aldığımda rampa aşağı bile 180 i geçmezdi. zorlaya zorlaya 205 görüyor aynı yolda. ilk bakımdan sonra iyice açılacak merak etme.
vay anam vayyy degerlere bak hele ama cogu atmasyon tabiki
1. si fluencede benim aracın motorundan var (105 ps adına konusuyorum) 1.5 105 ps 6 ileri vitesli kilosuda 1360 yani benim aracımla aynı benim son hız 4.500 devir (araç kesiciye girdi) 6. vites son hız hafif egilimli yolda 210 km/h fluencenin 105 pslerinin son yapacagı hız budur. araç kesiciye girer ve yemin ederim size arabam 7. vites yokmu diye bagırıyordu
2. yunus 2006 da meganların 105 ligi yoktu 100 lügü vardı kardesim yanlıs bilgini düzeltiyim dedim
3.sü 210la giderken sanki 140 150 yle gidiyomussun gibi geldi bana
4.sü 105 ps ile 230 goren dizel araba dünyanın en iyi dizel arabası ünvanını almaya hak kazanması gerekir gines rekorlar kitabına girmesi gerekir hehe benim araç chiplense bile en fazla yapacagı 220 - 225 arası bişeydir