Sonuç olarak kafam rahat takıp kullanıyım mı bilemedim şaşırdım kaldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuç olarak kafam rahat takıp kullanıyım mı bilemedim şaşırdım kaldım
2.5 bakla kesik yaylı gezenide tanıyorum
O yayla 260 km vuranıda tanıyorum 2 senedir
Veya çakma denilen yaylar şimdi mi değersiz oluverdi...
Yapmayın Allah aşkına
Daha düne kadar FK da FK deniliyordu şimdi ne olduda sırt çevrildi..
Kıllandırmaya gerek yok milleti.Adamlar yaysız kullanıyor arabaları birşey olmuyor herkez yaya takmış
Finalde bunlar inşaat demiri değil güzel bir replikadır
Da.şak geçip alan kişilerin midesini bulandırmayın boş yere
Hayır ozan abi onu demiyorum madem FKda yabancı eibachta nedn ikisi arasında iki kat fiyat farkı var onu geçtim evren abinin getirdiği fiyatla istanbuldaki fiyat arasındada nerdeyse 80-90tl var buda ciddi fark bence.Yay dediğin olay bi kere alınıyo her 5binde bir değişmiyo 1 kerre al ömürlük kullan.Biraz daha ucuz diye yada bilmeden replika ürün almaya gerek benceyurt dışındaki işçilik ücretlerinle türkiyedekileri bir karşılaştırın fiyat farkının nerden çıktığını anlarsınız az çok he aynı kalitede değilerdir belki ama yerden yerede vurmayın türk malını adamlar ahmet mehmet yay diye satmaya kalksa kimse almayacak buda bizim yabancı merakımızdanmıdırki acaba
emmininkindense çok güzeller kardeşim kullan ,hatta orjinal fk bulursak birinin üstünde aradaki farkada bakarız...bence bunlar daha konforlu çıkacak..
2.5 bakla kesik yaylı gezenide tanıyorum
O yayla 260 km vuranıda tanıyorum 2 senedir
Veya çakma denilen yaylar şimdi mi değersiz oluverdi...
Yapmayın Allah aşkına
Daha düne kadar FK da FK deniliyordu şimdi ne olduda sırt çevrildi..
Kıllandırmaya gerek yok milleti.Adamlar yaysız kullanıyor arabaları birşey olmuyor herkez yaya takmış
Finalde bunlar inşaat demiri değil güzel bir replikadır denilebilir veya replika bildiğiniz mallar gerçek olabilir !!!
Da.şak geçip alan kişilerin midesini bulandırmayın boş yere
Hayır ozan abi onu demiyorum madem FKda yabancı eibachta nedn ikisi arasında iki kat fiyat farkı var onu geçtim evren abinin getirdiği fiyatla istanbuldaki fiyat arasındada nerdeyse 80-90tl var buda ciddi fark bence.Yay dediğin olay bi kere alınıyo her 5binde bir değişmiyo 1 kerre al ömürlük kullan.Biraz daha ucuz diye yada bilmeden replika ürün almamak gerek bence
Hayır ozan abi onu demiyorum madem FKda yabancı eibachta nedn ikisi arasında iki kat fiyat farkı var onu geçtim evren abinin getirdiği fiyatla istanbuldaki fiyat arasındada nerdeyse 80-90tl var buda ciddi fark bence.Yay dediğin olay bi kere alınıyo her 5binde bir değişmiyo 1 kerre al ömürlük kullan.Biraz daha ucuz diye yada bilmeden replika ürün almamak gerek bence
Birinde yayın üstünde hiç bişey yazmıyo deniyo FKnın sitesinden getirtenlerde üstünde kod var yazı var diyo çelişki burda benlik durum yok ne FK alanın bana bi yararı dokuncak ne replika alanın nede eibach alanın bana yararı olcak ben sadece kendi fikrimi söyledim niyetim ortalığı kıllandırmak değil qwKesin yargıya varmak için bire bir malları görmek lazım