FK Yaylar Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi gençler;
sitelerinden baktım o sel yazan yerin altında şu yazıyor satın aldığınız ya fk center vs falan adres var oraya kargo için yönlendirin diyor...
yani bu da şu demek oluyor adresten teslim alınabiliyormuş...
bu da demektir ki
oradan kargolatacaksınız. bizim firmanın yurtdışı mallarla ilgilenen pre salesçı bir çocuk var sizin için danıştım gerçi benim öğrencinin durumu da aynı şekilde oradan teslim alıp kargolandığı zaman ancak o şekilde oluyormuş bu demek olur ki sanıyor fluenceci bir arkadaşın dediğine geliyor onunla irtibata geçip alabilir orada onun tanıdığı bir arkadaşım var diye belirtmiş...
bilmem anlatabildim mi...
bu durum çok üzücü

FK demeyin bana sinirleniyorum ... !

Çakma tabi yaa beni biliyosunuz aldık FK ları üzerindeki boyalar döküldü tırnak değince... ne bi yazı ne bişey ... nese yorum yapmıyorum ben ...

İnşaat demirinden spor yay yapılır mı günceli :D

Ben didim bunlar inşaat demirinden yapılıyo bi güzel boyanıyo diye kimse inanmadı :D

halis muhlis-safkan germany ayberk :D

img00257201104141422.jpg

Hayır abi FKnın sitesinden yurtdışından kargo ile gelenler orjinal ama 170 e 4 tane yay satan yerler var onlarınki inşaat demiri :) onu dedim
FKnın sitesinden aldığın ürün çakma çıkmaz ama istanbulda ankarada ucuza FK satanlar replikadır inşaat demiri styla :D

Bir ara F/Kangoo için FK yay arıyorum diye konu açmıştım,iyiki almamışım o zaman,inşaat demirini kıvır makinada sat millete FK diye olacak işmi bu...
Ayrıca uzun yayları keserek bazı modellere uygun hale getirdiklerini duydum,sonrada basıyorlarmış kırmızı şahin boyasını,kesilen yaylar her zaman risklidir...
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim demiş birisi...:)

​Bu yorumları okuyunca insanın takası gelmiyo bu yayları pff:S

Yayları kesmektense inşaat demirinden FK takmak daha mantıklı :)
Şaka bi yana bizim ankara ekibi FKnın resmi sitesinden getirtti,yaylarda başkı ve kodlar vardı semih abi resim eklemiş orda var ama sizinkilerde yok bu iş kafa bulandırıyor.

Ben almanyadan alıyorum,kendi yerinden aldıgım icin kafam rahat ama ist da ucuza satılanları duydum üzerinde fk yazısı bile yokmus galiba.

Ayberk, inşaat demiri olsa şimdiye kadar kırk defa kırlırdı:) üzerinde 13.000den fazla yol yaptım maşallah çok memnunum...:eyv

Geri