FK Yaylar Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlamadığım neden hep türk malı tüh kaka ...

Ayberk, inşaat demiri olsa şimdiye kadar kırk defa kırlırdı:) üzerinde 13.000den fazla yol yaptım maşallah çok memnunum...:eyv

inşaat demiri degilde abi orjinal yayların kesilip boyanarak piyasaya sürülmesi bence.. :eyv

Ayberk, inşaat demiri olsa şimdiye kadar kırk defa kırlırdı:) üzerinde 13.000den fazla yol yaptım maşallah çok memnunum...:eyv
Abi öyle diyosun ama eibach 2 tane yay 250 tl ise eibachın yada hr nin yayları 400-450tl flnken 170 tlye 4 lü yay insanın kafasını karıştırıyor ayrıca FK nın sitesinden alınan yaylarda yazılar kodlar var arkadaşların bahsetttiklerinde ise hiç bişey yok boyası tırnakla kazınıyo fln dediler o yüzden dedim istiyen alır tabiki

Esincan'a da fk'dan mail gelmiş.Galiba gerçekten gönderim yapmıyorlar ..

please contact your forwarder for that
Otherwise we have to cancell the order
many thanks

Regards
C. Minon

Mit freundlichen Grüssen / Best Regards / Très cordialement
Carlos Minon | Export Department

EEEEeeEEeeee !!!!

250-260 TL ye getirtiyorum dedin millete pahalı gelmişti. Hadi şimdi kargo gümrük verip 350 ye getirin hehe hehe

Bu arada benden yay isteyen arkadaşlar; Ocak ayına kadar yay getirtemiyorum Almanyadaki arkadasım TR de o sebeble.
Bilginize..

Olmazsa inşaat demiri alın burdan :D

FK Automotive Almanya'dan aldım fişli faturalı...kafa rahat....bu arada Ozan abi Türk malı tu kaka değil tabiki Türkiye'de güzel işler de yapılıyor sanayimiz gelişiyor üretim gün geçtikçe canlanıyor memlekette bu yayları gayet kaliteli şekilde yapacak mühendis de var altyapı da var... ama niye FK replikası yaparsın arkadaş madem güveniyosun mühendisliğine koy üstüne kendi markanı, milletin aklını inşaat demiri diye bulandırma...böyle yarım iş yaparsan millet üç gün sonra öğrenir senin de işin biter, marka olmak kolay değil öyle ucundan başlamak lazım, bizim millet sadece köşeyi kısa yoldan dönme çabasında...

Abi öyle diyosun ama eibach 2 tane yay 250 tl ise eibachın yada hr nin yayları 400-450tl flnken 170 tlye 4 lü yay insanın kafasını karıştırıyor ayrıca FK nın sitesinden alınan yaylarda yazılar kodlar var arkadaşların bahsetttiklerinde ise hiç bişey yok boyası tırnakla kazınıyo fln dediler o yüzden dedim istiyen alır tabiki

yurt dışındaki işçilik ücretlerinle türkiyedekileri bir karşılaştırın fiyat farkının nerden çıktığını anlarsınız az çok he aynı kalitede değilerdir belki ama yerden yerede vurmayın türk malını adamlar ahmet mehmet yay diye satmaya kalksa kimse almayacak buda bizim yabancı merakımızdanmıdırki acaba :)

şu okuldan mezun olunca kendime yay yapayım en iyisi o olacak :D

FK Automotive Almanya'dan aldım fişli faturalı...kafa rahat....bu arada Ozan abi Türk malı tu kaka değil tabiki Türkiye'de güzel işler de yapılıyor sanayimiz gelişiyor üretim gün geçtikçe canlanıyor memlekette bu yayları gayet kaliteli şekilde yapacak mühendis de var altyapı da var... ama niye FK replikası yaparsın arkadaş madem güveniyosun mühendisliğine koy üstüne kendi markanı, milletin aklını inşaat demiri diye bulandırma...böyle yarım iş yaparsan millet üç gün sonra öğrenir senin de işin biter, marka olmak kolay değil öyle ucundan başlamak lazım, bizim millet sadece köşeyi kısa yoldan dönme çabasında...

yatırım mevzusu adam türk marka çıkartsa kaç ayda tüketecek fk olunca kaç ayda tüketiyor arz talep olayı işte kimse almazdı içimizden ahmet yay olsaydı buda bir gerçek...

Geri