FK Yaylar Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kafanmı güzel olum kimsenin kıllandırıldığı yok. ben rs de kullanıyorum clioda mı kullanmıcam her araçta kullanırım.

mal kaliteli replika meplika bizzat yan yana koydular ya gözümün önünde bu mu bu mu dendi fiestacı arkadaşıma.

yani kendi kullandığım yayla niye tasak gecelim. sadece insanlar bilerek alsın ben kullanıyorum memnunum. arkadaşlarım kullanıyor bilerek memnunlar.

Yav Gökhan sen güzel bir açıklama yaptın
Sana değil lafım
Neden alıntı yapma gereği duydun benden yazdıklarım sana değil dalga geçenlere
Bu sebepten ötürü midesi bulanmış insanlar var bkz. ***Çağlar mesela adam kıllandı
Sen 300+hp arabanda kıllanmazken adam 85hp arabasına takmaya kıllandı
Haklıda inşaat demiri denildi çünkü

bir kere alnıyor diyorsan fk almıyacaksın kaliteli dediğimiz pahalı markalardan alacaksın h&R vogtland eibach gibi....
Ozan abim ben zaten eibach kullanıyorum aracımı değiştiriyim gene eibach yada HR kullanıcam kısmetseqw

valla kafasına takmasın bence kimse. malzemeyi isterseniz 1 tane replika vereyim inceletin gidip cihazda.

mal da bildiğin yay çeliği kullanılmış dandik malzeme değil.

Abi öyle diyosun ama eibach 2 tane yay 250 tl ise eibachın yada hr nin yayları 400-450tl flnken 170 tlye 4 lü yay insanın kafasını karıştırıyor ayrıca FK nın sitesinden alınan yaylarda yazılar kodlar var arkadaşların bahsetttiklerinde ise hiç bişey yok boyası tırnakla kazınıyo fln dediler o yüzden dedim istiyen alır tabiki
Gelip gelmez bilmem ama şuan FK'nın resmi sitesinde bizim yayların fiyatı 161tl yazıyor orda da fiyat farklı değil yani...:)

mal da bildiğin yay çeliği kullanılmış dandik malzeme değil.
Bu iş hks replica mantar filtre kullanmaya benzedi. kullananda var orjinalinide kullanan var.İsteğe bağlı kimsenin kıllanmasına gerek yok.

he şuda var malını spot piyasaya sürmek , yani vestel regal olayı gibi ucuz malla rekabet edebilmek...

Gelip gelmez bilmem ama şuan FK'nın resmi sitesinde bizim yayların fiyatı 161tl yazıyor orda da fiyat farklı değil yani...:)
Emmi bzim ankara ekibine gelen yaylarda kod numaraları FK automotive yazıları vardı bahsedilen yaylarda hiç bişey yok birde arkadaşın biri boyası kazınıyo flan dediği için ben replika olabilr dedim.İsteyen istediği yayı kullanır benim kimseye bişey dediğim yokqw

Yay takma amaçları şu şekildedir.
1-yol tutuş
2-görüntü ve tatlı bir basıklık
3-tatminkarlık

Tatmin olan arasın :D

Emmi bzim ankara ekibine gelen yaylarda kod numaraları FK automotive yazıları vardı bahsedilen yaylarda hiç bişey yok birde arkadaşın biri boyası kazınıyo flan dediği için ben replika olabilr dedim.İsteyen istediği yayı kullanır benim kimseye bişey dediğim yokqw
Yaw kıllanan kıllansın ben memnunum diyorum, Gökhan'da memnunum diyor gerisi önemli değil...:D

Yay takma amaçları şu şekildedir.
1-yol tutuş
2-görüntü ve tatlı bir basıklık
3-tatminkarlık

Tatmin olan arasın :D
SLC kıllandım şimdi:p benim yaylarda kod var mıydı...:D

Emmi sen memnunsan sıkıntı yokqw kimsenin kıllandığı yok sadece replika muhabbetine makarasına inşaat demiri muhabeti geçti herkes kıllandı bi anda :D

Geri