FK Yaylar Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Emmi
Bu şüphe ile üzerinde yazı varsa bile ilahı bir güç tarafından silinmiştir :D

Emmi 16bin kmdir kullanıyorum diyosun yağmurr çamur yaylana yaylana silinip gitmiştir o :D

Yaw kıllanan kıllansın ben memnunum diyorum, Gökhan'da memnunum diyor gerisi önemli değil...:D

SLC kıllandım şimdi:p benim yaylarda kod var mıydı...:D

emmi bence senin yaylar fk dan ,iyi hadi bakalım burdan yakın :D .
DENEMEK İSTEYEN GECE ATAŞEHİRE GELSİN hehe herkese gider hehe

Şaka bir yana emminin yaylarda SM yazıyordu hehe

Bende FK yay taktım 3 gün önce bende de yazı yoktu aksaray'dan aldım bu yay vs işleri o kadar kolaymı kandırmasın kimse kimseyi yok inşaat demiri vs.
Bendekiler o zaman %100 Replika ama aracın orjinale göre konforu arttı sekme yok yol tutuş çok güzel önceden ani direksiyon kırdığımda araba yatıyordu şimdi direk tepki veriyor + kesik yay muhabbetine gelince yay kesik araba güm güm vurur çünkü esneklik çok ama alan yok hesabından ben sırf bunu denemek için çukurlara giriyorum neden vurma yok .
Çağlar abi sen kimseyi dinleme tak yaylarını arabanda konfor ve güvenlik artsın.

@Emmi
Bu şüphe ile üzerinde yazı varsa bile ilahı bir güç tarafından silinmiştir :D
Şüphem falan yok kıllı gayet memnunum...:)
Emmi 16bin kmdir kullanıyorum diyosun yağmurr çamur yaylana yaylana silinip gitmiştir o :D
Dediğin gibi böyle replikaya can kurban gezmediğin dağ bayır kalmadı...:D
emmi bence senin yaylar fk dan ,iyi hadi bakalım burdan yakın :D .
DENEMEK İSTEYEN GECE ATAŞEHİRE GELSİN hehe herkese gider hehe
Çırak ustayı geçti meselesi benim yaylar...:D
Bi bakmışsın Ataşehir dolmuş taşmış bi biz yokuz...hehehehe

​Milletin kulağına kar suyu kaçırdınız artık,orjinalinede inanmayacaklar...:D

Bende FK yay taktım 3 gün önce bende de yazı yoktu aksaray'dan aldım bu yay vs işleri o kadar kolaymı kandırmasın kimse kimseyi yok inşaat demiri vs.
Bendekiler o zaman %100 Replika ama aracın orjinale göre konforu arttı sekme yok yol tutuş çok güzel önceden ani direksiyon kırdığımda araba yatıyordu şimdi direk tepki veriyor + kesik yay muhabbetine gelince yay kesik araba güm güm vurur çünkü esneklik çok ama alan yok hesabından ben sırf bunu denemek için çukurlara giriyorum neden vurma yok .
Çağlar abi sen kimseyi dinleme tak yaylarını arabanda konfor ve güvenlik artsın.

Zaten seninkide SM kardeşim
SM ler daha kaliteli
Normal halkın içinden
Kas yok baklava yok hehe hehe

Sendekiler halis mulis replika Cenker...:D

normalde bir yayın tasıma kapasite 800 kilo gibidir o yuzden pek sorun olmaz ve araba hurdalansada yaya hala birsey olmaz zamanla degiştirelilen bir parca degildir
ama gecen ilk defa birinden duydum spor yay kırılmıs ortadan araba amortisor ustune dusmus artık tam olarak ne vardı ustunede ne oldu detayını bilmiyorum

Geri