@Emmi
Bu şüphe ile üzerinde yazı varsa bile ilahı bir güç tarafından silinmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw kıllanan kıllansın ben memnunum diyorum, Gökhan'da memnunum diyor gerisi önemli değil...
SLC kıllandım şimdi benim yaylarda kod var mıydı...
Şüphem falan yok kıllı gayet memnunum...@Emmi
Dediğin gibi böyle replikaya can kurban gezmediğin dağ bayır kalmadı...Emmi 16bin kmdir kullanıyorum diyosun yağmurr çamur yaylana yaylana silinip gitmiştir o
Çırak ustayı geçti meselesi benim yaylar...emmi bence senin yaylar fk dan ,iyi hadi bakalım burdan yakın .
DENEMEK İSTEYEN GECE ATAŞEHİRE GELSİN hehe herkese gider hehe
Bende FK yay taktım 3 gün önce bende de yazı yoktu aksaray'dan aldım bu yay vs işleri o kadar kolaymı kandırmasın kimse kimseyi yok inşaat demiri vs.
Bendekiler o zaman %100 Replika ama aracın orjinale göre konforu arttı sekme yok yol tutuş çok güzel önceden ani direksiyon kırdığımda araba yatıyordu şimdi direk tepki veriyor + kesik yay muhabbetine gelince yay kesik araba güm güm vurur çünkü esneklik çok ama alan yok hesabından ben sırf bunu denemek için çukurlara giriyorum neden vurma yok .
Çağlar abi sen kimseyi dinleme tak yaylarını arabanda konfor ve güvenlik artsın.
Sendekiler halis mulis replika Cenker...Bende FK yay taktım 3 gün önce bende de yazı yoktu aksaray'dan aldım bu yay vs işleri o kadar kolaymı kandırmasın kimse kimseyi yok inşaat demiri vs.