Çağlar isteriz gelir kafan rahat olur olmasa burdakilerde iyiymiş arkadaşlar öle dio.
SLC Allaha şükür yay başına 80-90 TL fark koyacak adam degilim Hamdolsun.Ayrıca ben bugüne kadar olan varlığımıda 3-5 parça yayla yapmadım 80-90 TL ilede kurmadım çok şükür.Eren bana teşekkur etti , yada digerleri . Allah razı olsun demesi yeterli kardeşim.Herşey para değil çok şükür.Belkide bu yüzden 250-300 milyarlık mal varlığım vardır.Dua ve şükür ile. Yani herşey para değildir.Ben kendi aracıma da Almanyadan getirdim , arkadaşlarımada aynı yerden getirttim.Üzerine ne yazıyo ne yazmıyo bakmadım valla aslında cokta umrumda degil geldiği yeri biliyorumya o yeter.Almanyada da çakmasını satacak değillerdir umarım
Ben kendi aracıma da Almanyadan getirdim , arkadaşlarımada aynı yerden getirttim.Üzerine ne yazıyo ne yazmıyo bakmadım valla aslında cokta umrumda degil geldiği yeri biliyorumya o yeter.Almanyada da çakmasını satacak değillerdir umarım
Evren abi olabilir bizlerde bazen mal satıyoruz yeri geliyor hiç kar almıyoruz yeri geliyor 5-10 tl karlarlan satıyoruz
Yeri geliyor 100 lirada koyulabiliyor
Bunları kimse kimseye açıklamak zorunda değil
Kişisel olarak zaten saygım sonsuz sana büyüksün neticede
Yanlış anlama beni çok kazansan keşke imkan olsa