FK Yaylar Hakkında Bilmeniz Gereken Önemli Bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağlar isteriz gelir kafan rahat olur olmasa burdakilerde iyiymiş arkadaşlar öle dio.

SLC Allaha şükür yay başına 80-90 TL fark koyacak adam degilim Hamdolsun.Ayrıca ben bugüne kadar olan varlığımıda 3-5 parça yayla yapmadım 80-90 TL ilede kurmadım çok şükür.Eren bana teşekkur etti , yada digerleri . Allah razı olsun demesi yeterli kardeşim.Herşey para değil çok şükür.Belkide bu yüzden 250-300 milyarlık mal varlığım vardır.Dua ve şükür ile. Yani herşey para değildir.Ben kendi aracıma da Almanyadan getirdim , arkadaşlarımada aynı yerden getirttim.Üzerine ne yazıyo ne yazmıyo bakmadım valla aslında cokta umrumda degil geldiği yeri biliyorumya o yeter.Almanyada da çakmasını satacak değillerdir umarım :)

Ben kendi aracıma da Almanyadan getirdim , arkadaşlarımada aynı yerden getirttim.Üzerine ne yazıyo ne yazmıyo bakmadım valla aslında cokta umrumda degil geldiği yeri biliyorumya o yeter.Almanyada da çakmasını satacak değillerdir umarım :)

Evren abi olabilir bizlerde bazen mal satıyoruz yeri geliyor hiç kar almıyoruz yeri geliyor 5-10 tl karlarlan satıyoruz
Yeri geliyor 100 lirada koyulabiliyor
Bunları kimse kimseye açıklamak zorunda değil
Kişisel olarak zaten saygım sonsuz sana büyüksün neticede
Yanlış anlama beni çok kazansan keşke imkan olsa

Laguna Lipinde çakması çıkmış Nivea Lip :D

nivealipbalmfd2.jpg

Evren abi olabilir bizlerde bazen mal satıyoruz yeri geliyor hiç kar almıyoruz yeri geliyor 5-10 tl karlarlan satıyoruz
Yeri geliyor 100 lirada koyulabiliyor
Bunları kimse kimseye açıklamak zorunda değil
Kişisel olarak zaten saygım sonsuz sana büyüksün neticede
Yanlış anlama beni çok kazansan keşke imkan olsa

Ben sadece kendi malımı satarım Selçuk.. Başkasının malını sadece isterlerse getirtirim. Nedeni ise ; başkasının malına kefil olamam çünkü benim malım değil. :)

bence replika bile olsa mal kaliteli ise sıkıntı yoktur diye düşünüyorum
bastan asagı okudum konuyu sözüm orjinal yayları kesip boyayıp satıyolar dıyen arkadasa
sen hıc hayatında orjnal yay gordunmu gordgun yay kesılınce nasıl bır hal alıyor onu gordunmu?
ole bol keseden konusmakla olmuyor bu iş ben 2 sendediir kesik kullanıyorum barzoyum evet patlarsa patlasın amortısorler
umrumda degıl spor yay alsam gene keserım

Hahahah aynen
SS Clio Rs 2 senedir 2.5 bakla kesik rolling yaptı
Birşey olsa o adama olurdu
Sürekli 1-2 kesici
Edirne bayırına 180 km süratle girmeler
250 km hızlara girmeler
Neler yaptı neler
Olsa SS Okana olurdu
En güzeli gene BARZO'lama yapılan şeydir
Bu işin altın kuralı zaten :D

tekrar ediyorum mal kaliteli yay çeliği kullanılmış gerçekten kaliteli. korkmadan alın. daha 3 gün önce arkadaşım sıfır fiesta aldı 40 milyar bayıldı. ama gidip fk yı 170liraya aldı on numarada oldu. güzel bence.
Epp Gökhan'dan ötürü...:D:D

Geri