Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

megane 2 lere uyumlumu

Dacia'ların kumanda koları ile Clio'ların kumanda kolarının yapılarında küçük bir farklılık vardır.Ancak Dacia için de aparat çalışmam bulunmaktadır.Belirttiğiniz cihaz uyumludur.
Pioneer DVH 735 AV için uyumlumudur?

gt121

benim aracim yeni symbol 2009 model bu araci yeni aldik uzerinde sony cdx gt121 kodlu bir modeli mevcuttu ve direksiyon kumandasi aktif degildi simdi sizin bahsettiginiz bu aparat benim aracim ve teyibim uzerinde calisir mi merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim.

gerçekten değerli bir arkadaş. Benim aparat geldi. Çok dürüst bir arkadaş. Sorunsuz çalışıyor kumanda kolu. direksiyon muhafazaları da gelince işlem tamam. Bugün yarın onlarda gelir. Kumanda kolu yaptırmak isteyen arkadaşlar çekinmeden yaptırabilir.

İyi günler arkadaşım,2009 model Symbol'ünüz ve CDX-GT121 modeli cihazınız uygundur.Dilerseniz sizin için bir aparat yapabilirim.5543022574 numaralı telefonumdan veya cherno359@hotmail.com dan iletişim kurabilirsiniz.Selamlar.
benim aracim yeni symbol 2009 model bu araci yeni aldik uzerinde sony cdx gt121 kodlu bir modeli mevcuttu ve direksiyon kumandasi aktif degildi simdi sizin bahsettiginiz bu aparat benim aracim ve teyibim uzerinde calisir mi merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim.

acaba pioneerin bütün teypleri için aynı aparatmı kullanılıyor. pioneer indash var bende ama modelini bilmiyorum. yardımcı olursanız ozzelden msjınızı bekliyorum spariş için.

merhaba bende laguna 1 2001 model araç var orjinal kasetçaları arızalı, pioneer teyp almayı vede sizin yaptığınız aparattan alıp takmayı düşünüyorum, şu an kafamda 2 adet marka var pioneer mhv-1400 ub ve pioneer deh-2300ub bunlardan hangisi uyumludur yardımcı olabilirmisiniz?

merhaba bende laguna 1 2001 model araç var orjinal kasetçaları arızalı, pioneer teyp almayı vede sizin yaptığınız aparattan alıp takmayı düşünüyorum, şu an kafamda 2 adet marka var pioneer mhv-1400 ub ve pioneer deh-2300ub bunlardan hangisi uyumludur yardımcı olabilirmisiniz?

Hosgeldiniz. Kendinizi uye tanitim bolumunde konu acarak tanitirsaniz seviniriz.

Sorunuzun cevabina gelirsek; arkasinda w/r girisi olmasi kafi

Geri