Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

pm kutunuz dolmus ozelden msj atamadim.
aracim clio2 faz2 2005model 1.2 16v
teyp pioneer deh-9350

hesap numarasi gonderebilirmisiniz ozelden
tesekkurler

İyi günler,bir tanıdığımda son derece temiz ve yaklaşık olarak 3 ay kullanılmış Sony CDX-GT39U modeli var.Cihaz USB li. 150 TL istiyor.Selamlar.
Kolega kardeŞ elİnde aparatla uyumlu pİooner veya sony teyb varmi. Ben aldim bİr tane pİooner 130 tl ye malesef w/r yokmuŞ elİmde patladi. Sende var İse bakalim anlaŞiriz İnŞallah

işimiz düşerse kesin rahatsız ederim numaranızı kayıta aldım değişmediyse.

bilgilerinzden dolayı teşekkur ederimm bende cd çalar alıcam pıoneer dusuyorudum zatenbu konu uzerınde ısrarla durucam.)saolun tekrar.

SLM..ABİCİM BEN DEDİĞİNİZ ÜZERE PIONEER VE SONY MARKALARINI ARAŞTIRDIM.ARABAM 2006 RENAULT CLİO SEDAN BU AŞAĞIDA BELIRTTIGIM LINK TE SONY MARKALI CD ÇALAR VAR BİR ADET BU CİHAZI TAKTIRIRSAM KUMANDA UYUMLU OLUR MU ?ÖZELLİKLERİ AZICIK AŞAĞIDA BELIRTIYOR.ORADA DİREKSİYON İÇİN UZAKTAN ADAPTÖRE HAZIR. YAZIYOR ÖZELLIKLER BOLUMUNDEN BI MADDE ACABA BU UYUMLU OLDUGUNU MU GOSTERIYOr??BANA BI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.ALABILIR MIYIM BU CIHAZI KUMANDA UYUMU VAR MI?

VATAN COMPUTER - SONY - CD/MP3/WMA/FM Radyo Çalar, 4x45W OTO TEYP - Oto Ses Sistemleri

İyi akşamlar,cihaz uyumludur.Detayları özelden vereceğim.selamlar.

ürünün fiyatı nedir ?

İyi günler,burada kâr amaçlı bir çalışma olmadığından ürünün maliyeti 35 TL dir demek istiyorum.Selamlar.
ürünün fiyatı nedir ?

Pioneer DVH 735 AV için uyumlumudur?

Geri