Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

iyi akşamlar bende 2011 kangoo multix classic var. Bende cd çaları değiştirmek istiyorum. Bu aparat kangooyada olur mu acaba?

İyi akşamlar,eğer kumanda kolunuz Clio3 ile aynı ise olur.Aşağıya Clio3 kolu ekliyorum,karşılaştırın.Selamlar.

c2badecdcc735be6a891d86f7850f7ae.jpg
[/URL][/IMG].
iyi akşamlar bende 2011 kangoo multix classic var. Bende cd çaları değiştirmek istiyorum. Bu aparat kangooyada olur mu acaba?

Son düzenleme:
yok o şekilde değil eklediğim şekildeki gibi
images

İyi günler arkadaşım,o kola aparatı zaten yapıyorum.Özelden mail adresinizi belirtirseniz size montaj kıavuzunu ve diğer bilgileri gönderirim.Bu arada aracın göğüslüğü üzerinde radyo bilgilerini gördüğünüz ayrı bir ekran var mı yoksa radyo bilgilerini orijinal kasetçalarda radyonun üzerinde bulunan bir ekrandan mı görüyordunuz? Selamlar.
yok o şekilde değil eklediğim şekildeki gibi
images

Engin bey bende almak istiyorum aparatı nasıl temin edebiliriz

2006 scenic pioneer deh-2330 aparatı almak istiyorum nasıl ödeme yapıp cihazı alacağız scrpn34@hotmail.com

hocam msn adresiniz hala aynı mı kullanıyormusunuz? galiastaykova@hotmail.com
Bende clio 3 var,8350-bt teybim var.uyumlu olur mu acaba?

Selamun aleyküm hocam.
aparat yaklaşık 1 hafta önce elime ulaştı.yalnız benim aracım 2011 oldugundan dolayı mıdır bilmiyorum ama soketler farklı.bendeki kablo sayısı çok fazla.elektrikçime götürdüm şansını denedi ama işe yaramadı.bu soketlerde hangi kablolar kesilmeli hangileriyle bağlantı kurulmalı?özel mesajdan 2 kere yazdım ama görmediniz sanırım.resimleri burayada atayım.
img0841i.jpg

img0842k.jpg

img0843u.jpg

Kolega kardeŞ elİnde aparatla uyumlu pİooner veya sony teyb varmi. Ben aldim bİr tane pİooner 130 tl ye malesef w/r yokmuŞ elİmde patladi. Sende var İse bakalim anlaŞiriz İnŞallah

Geri