Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Direksiyon kumanda aparatı

İyi günler,her iki cihaz da uyumludur.Selamlar.
merhaba bende laguna 1 2001 model araç var orjinal kasetçaları arızalı, pioneer teyp almayı vede sizin yaptığınız aparattan alıp takmayı düşünüyorum, şu an kafamda 2 adet marka var pioneer mhv-1400 ub ve pioneer deh-2300ub bunlardan hangisi uyumludur yardımcı olabilirmisiniz?

kumanda kolu için resim görebilir miyiz acaba?

Deniz ben yaptırdım. Bir kibrit kutusu büyüklüğünde. Delikli plaket üzerine yapılıyor. Plaketten çıkan kabloları direksiyon kumada kablolarının renklerine göre bağlıyorsun. Ben şu an direksiyonun etrafındaki kaplamaları bekliyorum. Kollu olan modeli. Kolu çıkmacıdan 40 liraya aldım. Kaplama plastikleri gelince arabaya takacağım.

Deniz ben yaptırdım. Bir kibrit kutusu büyüklüğünde. Delikli plaket üzerine yapılıyor. Plaketten çıkan kabloları direksiyon kumada kablolarının renklerine göre bağlıyorsun. Ben şu an direksiyonun etrafındaki kaplamaları bekliyorum. Kollu olan modeli. Kolu çıkmacıdan 40 liraya aldım. Kaplama plastikleri gelince arabaya takacağım.
işlemler sonunda resimde paylaşırsan iyi olur Ersin abi güle güle kullan :eyv

Kumandasinin kablosunu kesmek istemeyenler kumandanin icini acip tadilat yapmak istemeyenler elimde kumanda mevcut.

kardeş iyi akşamlar benim 2001 model clio symbol 1,4 8v RNA aracım var.aracta orjinal kaset çalar var direksiyondan kumandalı forumda resimi bulunan kumanda kolundan .şimdi ben bir teyp almak istiyorum ama kumanda kolu da aktif olsun istiyorum.sizin aparatınızla uyumlu olacak sorun çıkarmayacak bir teyp marka-modeli söyleyebilirmisiniz bana.teşekkürler.ayrıca benim araçta orjinal hoparlörler dışında arkalarda hoparlör yok sizce arkalara nasıl hoparlör almalıyım.

İyi günler,uyumlu modellerden Pioneer için DEH-2300UB,Sony için ise CDX-GT690UI tavsiye ederim.Arka hoparlörler için ise 16-17 cm lik Pioneer TS-G1712i olabilir.Selamlar.
kardeş iyi akşamlar benim 2001 model clio symbol 1,4 8v RNA aracım var.aracta orjinal kaset çalar var direksiyondan kumandalı forumda resimi bulunan kumanda kolundan .şimdi ben bir teyp almak istiyorum ama kumanda kolu da aktif olsun istiyorum.sizin aparatınızla uyumlu olacak sorun çıkarmayacak bir teyp marka-modeli söyleyebilirmisiniz bana.teşekkürler.ayrıca benim araçta orjinal hoparlörler dışında arkalarda hoparlör yok sizce arkalara nasıl hoparlör almalıyım.

sandero için dreksiyon kumnadası

Merhabalar yeni üye oldum benim derdim 2010 model sandero stepway için dreksiyon kumandası lazım nereden temin edebilirim bilen varsa lütfen.2012 modellerde standart geliyor artık aynısı

HEmco USB teyp kullanıyorum Arkadaslar.. Bileniniz VArsa Bunu ekraana baglayabilirmişyim ??

Abi megane 1 faz 1 e yapa bilirmiyiz bilgi verebilir misin? ona göre teyp bakalım:eyv

Geri